Mit fogsz tenni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Ha nyer a Fidesz megint vagy kormányváltás esetén?2022. márc. 31. 15:02
1/10 anonim válasza:
Várok újra négy évet, higy szavazhassak
2/10 anonim válasza:
Elköltözöm külföldre, vissza sem jövök. 26 éves gimnáziumi tanárként még anyámék nyakán kell élnem, mert 172 ezres fizetésből az albérlet sem jön ki. Beszélek nyelveken, van diplomám, és annyit nem ad nekem ez a rendszer, hogy a lakhatás-étkezés kijöjjön belőle. Miközben egy 8 osztályt végzett analfabéták külföldön ennek az ötszörösét kapják szállással-ellátással. Még 4 évet én nem dolgozok ennek a maffiának.
3/10 anonim válasza:
Attól is függ, mennyi lesz a különbség.
4/10 anonim válasza:
Ha a fidesz nyer akkor erősen elgondolkodok én is külföldön.
5/10 anonim válasza:
1. Semmit
2. Felkészülök lélekben, hogy államcsőd is lehet. És 4 év alatt csak ipari méretű lopás meg méhlegelő lesz.
6/10 anonim válasza:
Szerintem bármelyik győz, egy jó ideig semmi nem fog változni. De ne legyen igazam, bár semmi jót nem nézel ki az ellenzékből, de ha MZP győzne, sikeres munkát kívánok neki. A Fideszt pedig már kiismertük 12 év alatt, meglepetések nem érhetnek, ha maradnak, az átlagembernek semmi előrelépés nem lesz újabb 4 évig.
7/10 anonim válasza:
Ha a Fidesz nyer,densz,ha elkúró,akkor selejtre ríjjom a libapehely 70 éves kispárnámat.
8/10 anonim válasza:
Felkészülök az államcsődre - amennyire lehet.
10/10 anonim válasza:
Értelmes ember ezt úgy kérdezi, hogy:
Mit teszel kormányváltás, és mit a Fidesz nyerése esetén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!