Mi a véleményetek arról hogy választási csaláson kapták az ellenzéket?
Több zsáknyi kidobott levélszavazatokal provokál az ellenzék.
Mi a véleményetek az ellenzék csalásáról?
11# javaslom az elmúlt 1 órában a hasonló kérdések kommentjeit olvasd már el.
Hányan veszik készpénznek ellenzéki szavazók, hogy a Fidesz csalt??? Tehát ők is "álhírt terjesztesz és hamisan vádolsz embereket?" kategória.... remélem feljelentést teszel ellenük??🤣🤣
Aha.
Kidobott ellenzéki szavazatok.
Biztosan a fideszesek dobták ki őket.
Vagy az ellenzékiek, hogy ezzel besározzák a Fideszt.
Vagy a fideszesek, akik azt akarják elhitetni, hogy az ellenzék őket akarja besározni.
Vagy az ellenzékiek, akik azt akarják elhitetni, hogy a fidesz rájuk akarja kenni, hogy ők csak a Fideszt akarják besározni...
Gyerekek, tudom, hogy nagyon menők az összeesküvések, de a vlaóságban a legtöbb dolog ennél sokkal egyszerűbb...
Nos, itt biztos nem történt csalás, hisz talpig böcsületes kormányunk van, aki mindent megtesz a csalási lehetőségek kizárásáért...
Választási törvény: [link]
275.§ (3) A levélben szavazás szavazólapjának mérete és kialakítása eltérhet a szavazóhelyiségben használt szavazólaptól. A levélben szavazás szavazólapja bélyegzőlenyomat nélkül érvényes.
289. § (4) Nem eredményezi a szavazási irat érvénytelenségét, ha
a) a szavazási irat nem a Nemzeti Választási Iroda által megküldött külső borítékban van
b) a válaszboríték kis mértékben sérült
És mennyire meglepő, levélszavazást véletlenül pont fideszes szervezetek intézik.
https://www.youtube.com/watch?v=TVpTzl1_iOk
Nyilván sosem történhet olyan, hogy kibontják a szavazatokat, aztán pedig a megfelelőket visszateszik egy utcai borítékba. Végülis a 98%-os eredmény is teljesen reális az olyan demokratikus köztársaságokban, mint amilyen Észak-Korea.
SZDSZ-tag háza mellet találták meg a leveleket,biztos véletlenül.
A feljelentős AVH kolléga meg olvassa el a linket,nem én találtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!