A Fidesz legfényesebb győzelme lesz, ha 2022-ben a teljes ellenzéket képes lesz lenyomni?
Mitől lenne fényesebb győzelem számukra? A magyar állampolgár szégyene lenne csak, és a saját sírjukat ásták meg már anno 4 évvel ezelőtt is.
Akinek elég a látszatintézkedés, kis juttatások, az dögöljön meg.
Mondjuk én nem bánom, mert nem nekem megy tönkre az életem.
Szerencsére külföldön van még élet.
29F
Egyértelműen, hiszen ebben az esetben a ballib összefogásnak el kell ismernie, hogy együtt indulva is csak a kisebbséget képviselik.
Ez lenne a legjobb dolog az elmúlt 30 évben. Ha eltűnnének az MSZMP utódpártjai (MSZP, DK), akkor végre lezárulna a rendszerváltás.
Megjelenhetnének olyan új pártok, amelyek nem szövetkeznek a posztkomminustákkal, hanem lesöprik őket. És így 4 év múlva lenne valódi alternatívája a Fidesznek.
"Egyértelműen, hiszen ebben az esetben a ballib összefogásnak el kell ismernie, hogy együtt indulva is csak a kisebbséget képviselik."
A 2018-as választáskor a 2 608 086 fő listás szavazó az a többséget képviselte egy közel 10 milliós országban? :D
#6!
Igen.
Még akkor is, ha idétlenül vigyorogsz.
#5: "Ha eltűnnének az MSZMP utódpártjai (MSZP, DK), akkor végre lezárulna a rendszerváltás."
Az igazi rendszerváltás akkor zárulna le, ha a legtöbb eredeti komcsit magába fogadó Fidesz eltűnne a büdös francba!
Orbán eszmei melléktermékét, az illiberalizmust el kell takarítani a történelemkönyvek kitéphető lapjaira!
#8!
Na, megint itt van a komcsik ellenfelét komcsizó komcsi!
Már szitne hiányoztál.
De csak szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!