Mi a véleményetek arról hogy több zsák kidobott levélszavazatot találtak Erdélyben?
Több zsák ellenzékre és Mi hazánkra leadott szavazatot talált egy román újságíó.
Mi a véleményetek?
"
A helyszínről tudni kell, hogy ez egy forgalmas közút, erre halad el a Marosvásárhelyet Nyárádszeredával összekötő országút. Ráadásul a szavazólapokat annál a csomópontnál dobták el, ahol a rendőrség rendszeresen kint áll, esténként különösen, felügyelik a forgalmat. Ettől a helyszíntől egy kilométernyire épp építkezés folyik, egy multi épít bevásárlóközpontot. Kiemelten őrzik a területet a hozzáférhető építőanyagok miatt, minden éjjel kint van a biztonsági szolgálat, és éjjel is dolgoznak. Most ráadásul napok óta tarlótüzek vannak. Többször járt kint a tűzoltóság, fokozott a készültség.
Bátrak voltak, akik a zsákokat kivitték, meggyújtották és otthagyták: a hatóságok szeme láttára, a tarlótüzek évadján gyújtogattak, és még az sem volt fontos számukra, hogy tényleg eltüntessék a nyomokat."
Nem vagyok fideszes, de ez egyértelműen lejáratásnak lett szánva, bárki is volt az.
Valaki akkor vilagositson fel.
Felbontjak a leveleket, fideszest tovabbkuldik.
Magyarorszagon senkinek se lesz gyanus hogy egy rakas felbontott szavazat erkezik?
legalább 1 db. Fideszre rakott x-et tettek volna közé.
Amatőrök.
"Magyarorszagon senkinek se lesz gyanus hogy egy rakas felbontott szavazat erkezik?"
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy kicserélik egy fideszere és visszarakják a gőzölve kinyitott borítékba, vagy csak kidobják?
Nem kell rá pecsét, ezt az M1 oldalán is írják, ha esetleg nem hinnéd el.
"Az NVI által összeállított szavazási levélcsomag tartalmazza az országos listás szavazólapot (ez eltér a magyarországi szavazás szavazólapjától, mert a voks elhelyezésére szolgáló kör a szkennelés megkönnyítéséért zöld színű, illetve a szavazólap pecsét nélkül érvényes), a népszavazási szavazólapot (ez a szavazólap kék színű kerettel van ellátva, a szavazat elhelyezésére szolgáló kör szintén zöld színű és ez is pecsét nélkül érvényes). "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!