Elégetett levélszavazatok, ti bedöltök ennek a kamunak?
Van aki ezt beveszi?
Tehát mondjuk valakik meg vannak bízva a csalással, ezek annyira amatőrök,hogy félig elégetve kidobáljak valahol a leveleket? Ezer módja van megsemmisíteni a pappirokat, erre valaki félig elégetve dobja ki őket?! És ki találta meg? Ki keresi egy szemétdombon,hogy mi van a levelekben?
Szerintem ez tipikus DK-s húzás, mivel ők nyíltan határontúli magyar ellenesek, így nekik nem kedvez ha szavaznak, semmibe sem kerül szerezni pár levél szavazati ívet, kitölteni,félig elégetni majd lefényképezni.
Őszinte véleményem: nem tudom, és nem is számít sajnos.
Ahogy előttem is írták, az ilyen fidelitas jellegű, kocsikat karcolgató csoportok szintjét ismerve szemrebbenés nélkül kinézem, hogy annyira kretének, hogy megcsinálnak ilyet.
Az ellenzékből is kinézem, hogy ilyen szánalmasan elkeseredett akcióra vetemedik, hogy választási csalást kiáltsanak. Hozzátéve, hogy szerintem ez inkább a jobbikra vallana, nem a dk-ra (pl a zsák krumpli).
Azt is kinézem, hogy a Fidesz rendezte meg az egészet, hogy provokálja az ellenzéket. Pár fénymásolt lapot széthajít, majd ők maguk tesznek névtelen bejelentést. Aztán az ellenzék elkezd rajta médiaszenzációt hergelni, és a végén nevetségessé teszi saját magát, amikor kiderül az igazság.
Az is lehet, hogy mindenféle szervezés nélkül valami helyi "lelkes" aktivista gondolta, megsegíti a Fideszt kicsit, amire rámart a sajtó.
Simán el tudom képzelni azt is, hogy pár gimis srác trollkodásból csinált néhány fénymásolatot, amit széthagyott, majd küldött egy sms-t, a végén meg otthon röhögtek, hogy mekkora balhét csináltak. Kb mint a gabonakörös gimisek a '90-es években.
A végeredmény szempontjából nem számít semmit.
"A Fidesz a legmocskosabb, legaljasabb párt."
Ha nem tetszik el lehet menni!! Te döntesz!!
Azért fura,hogy valaki megtalálja (és tegyük fel nem egy román aki azt sem tudja mik azok vagy simán leszarja), pont van nála egy eldobható SIM kártya és egy román lapnak küld róla sms-t. Ha tényleg semmi köze a dologhoz akkor simán kihívja az újságokat és a rendőrséget és elmondta, hogy találta meg.
Szerintem a DK/MZP szervezte meg, hogy ha esetleg azon a pár ezer fideszes szavazaton múlik amit a határon túlról kap akkor próbálják támadni és nem beszámítani a levélszavazatokat.
Ha ezzel még úszitani is tudnak a külhoni magyarok ellen az csak bonus a DK-nak.
Szerintem is hülyeség, nézzétek meg a képeken a szavazólapokat! Látszik, hogy egyszerű papírra lett kinyomtatva, a valódi szavazólapokat egy speciális papira nyomtatják, nem ilyen fehér színű nyomtatólapra.
Meg még ha igazi is lenne a történet, ez nem egy kib*szott film, ha valaki elakar égetni egy halom papírt, az elégetti mégis miért ment volna úgy el, hogy látja, hogy éphogycsak megpörkölődtek a papírok. :D
Filmekben van ilyen, hogy a bűnöző gyorsan elakarja égetni a bizonyítékot mert a rendörök a sarkában vannak, de hogyhogynem hátramarad néhánylap, ami PONT lebuktatja. Hát hogyne... :)
"Ha nem tetszik el lehet menni!! Te döntesz!!"
Ez nem Gyurcsány Feri dumája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!