Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg tömegek élnek az...

Tényleg tömegek élnek az országban hónapról hónapra?

Figyelt kérdés

Egy időben ezen mint a hörgős hogy milyen szegénység, meg panaszkodás, hát tele vannak a boltok, mindenki vásáról. Úgy esett hogy egy nagy kereskedelmi multihoz kerültem és azért látok számokat. Hóvégével, ahogy most is, látványosan vissza esik a fogyasztás.

Tényleg tömegesen vannak olyan emberek a társadalomban, akik hó végén már az aprót számolgatják, vagy egy kanyijuk sincs már mire jön a fizu, vagy ennek valami más varázslatos oka van?

2022. márc. 31. 10:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%

"Maradjunk annyiban, hogy az elmúlt 12 évben jelentősen csökkent a hónapról hónapra élők száma!!"

Hát, ha csak a válság éveihez viszonyítunk, akkor talán. De 2008-ig nem ment rosszul a magyar gazdaságnak.

Egyébként, olyan szinten el vannak megint adósodva az emberek az orbáni politikának (is) köszönhetően, hogy ebben az évben lesz majd sírás.

2022. márc. 31. 11:09
 22/29 Isti22 ***** válasza:
88%
Én igen, nem marad semmi a fizuból hó végére.
2022. márc. 31. 11:10
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Lányom borsodi Penny dolgozó,élete egyik legnyomasztóbb napja volt,amikor egy közismert bp.-i nagyvállalkozó felesége nagy hangon értekezett a pénztárnál párjával arról,hónap közepén,milyen kellemetlen lehet szegénynek lenni.Pediga világ népességének 75%-a AZ
2022. márc. 31. 11:17
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak az a baj, hogy sokan csak addig látnak, hogy saját maguk és a közvetlen környezetük hogyan él. Pedig ha elmenne az ember nyomortelepekre, akkor látná azt is, hogy mennyien nyomorognak az országban. Nagy különbségek vannak.
2022. márc. 31. 11:24
 25/29 anonim ***** válasza:
23%

"Bp-i ételosztáson rendesen sorok szoktak kígyózni , és nem hajléktalanokból áll a sor hanem kisnyugdíjasokból,meg középkorú tiszta/ápolt átlagpolgárokból akiknek szemmel láthatóan van hol lakniuk valószínűleg. "

Após is rendszeresen elmegy mindenféle osztásra, ami ingyen van, holott semmi szüksége rá, jó nyugdíja van, és rendszerint rá is rohad a dolog, aki meg tényleg rászorulna, az lehet be sem mer állni a sorba.

2022. márc. 31. 11:27
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért az a kemény, hogy ez a multinál dolgozó, napi bontású forgalomra rálátó kérdezőnek újdonság, mert korábban azt hitte, hogy "tele vannak a boltok" :DD
2022. márc. 31. 11:44
 27/29 A kérdező kommentje:

"mert korábban azt hitte, hogy "tele vannak a boltok" :DD "

Ezt nem én állítom, persze elfelejtettem idézőjelbe tenni, de úgy értettem egyesek erre hivatkoznak...

2022. ápr. 1. 07:44
 28/29 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy rengeteg ember a nincsre ÁRUHITELLEL vásárol. Tehát a boltok tele vannak, csak épp a nem létező pénzt költik egyesek... Aztán a százezres LCD TV miatt nem jut kenyér az asztalra, mert a törlesztőt fizetni kell...
2022. ápr. 1. 16:16
 29/29 anonim ***** válasza:

"Falun,kisvárosban nincs ételosztás,nem is tudtak hozzászokni.Feketén,fehéren megdolgozik a kajáért."

Aha, meg amit a nagyvárosi fideszes képzel a világról. Tessék, ennyire nincsen ételosztás a legszegényebbeknél:

[link]

2022. ápr. 1. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!