Tényleg tömegek élnek az országban hónapról hónapra?
Egy időben ezen mint a hörgős hogy milyen szegénység, meg panaszkodás, hát tele vannak a boltok, mindenki vásáról. Úgy esett hogy egy nagy kereskedelmi multihoz kerültem és azért látok számokat. Hóvégével, ahogy most is, látványosan vissza esik a fogyasztás.
Tényleg tömegesen vannak olyan emberek a társadalomban, akik hó végén már az aprót számolgatják, vagy egy kanyijuk sincs már mire jön a fizu, vagy ennek valami más varázslatos oka van?
"Maradjunk annyiban, hogy az elmúlt 12 évben jelentősen csökkent a hónapról hónapra élők száma!!"
Hát, ha csak a válság éveihez viszonyítunk, akkor talán. De 2008-ig nem ment rosszul a magyar gazdaságnak.
Egyébként, olyan szinten el vannak megint adósodva az emberek az orbáni politikának (is) köszönhetően, hogy ebben az évben lesz majd sírás.
"Bp-i ételosztáson rendesen sorok szoktak kígyózni , és nem hajléktalanokból áll a sor hanem kisnyugdíjasokból,meg középkorú tiszta/ápolt átlagpolgárokból akiknek szemmel láthatóan van hol lakniuk valószínűleg. "
Após is rendszeresen elmegy mindenféle osztásra, ami ingyen van, holott semmi szüksége rá, jó nyugdíja van, és rendszerint rá is rohad a dolog, aki meg tényleg rászorulna, az lehet be sem mer állni a sorba.
"mert korábban azt hitte, hogy "tele vannak a boltok" :DD "
Ezt nem én állítom, persze elfelejtettem idézőjelbe tenni, de úgy értettem egyesek erre hivatkoznak...
"Falun,kisvárosban nincs ételosztás,nem is tudtak hozzászokni.Feketén,fehéren megdolgozik a kajáért."
Aha, meg amit a nagyvárosi fideszes képzel a világról. Tessék, ennyire nincsen ételosztás a legszegényebbeknél:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!