Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Z. Kárpát...

Mi a véleményetek Z. Kárpát Dániel karlendítéséről?

Figyelt kérdés

2022. márc. 30. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

Mutass nekem csak egyetlen embert az összefogásból, aki elhatárolódott tőle. Mert ha nincs ilyen, akkor az a helyzet, hogy ők ezt az embert felvállalják és támogatják. Én pedig nem szeretnék olyanokra szavazni, ahol egy ilyen embernek van helye.

2022. márc. 30. 23:54
 12/15 anonim ***** válasza:
44%
MZP megmondta, hogy a gerinces fasisztákat is képviseli, nincs ezzel semmi baj.
2022. márc. 30. 23:56
 13/15 A kérdező kommentje:

#9 Remélem, akkor a fideszre se szavazol, ahol ott van Farkas Flórián, aki semmit nem tett 13 alatt a cigányság felzárkóztatásáért, Pócs János, aki egy cigányembert rakott a szemétégetőbe amit videóra is vett, hogy megszégyenítse, valamint ne feledkezzünk meg a gyöngyöspatai cigánygyerekek szegregációja miatti kártérítéseken felháborodó Orbánról se!!!

Szavazz a kétfarkúakra!

Egy biztos, a cigányság helyzete nem fog javulni, ha Orbán marad!

2022. márc. 31. 00:16
 14/15 anonim ***** válasza:
38%
Energikus ember lehet, - ha még azóta is lengeti, amióta küldözgetitek az ilyen tartalmú "kérdéseket"! Egyszer majd elfárad! Az idő múlása mindent megold! :)
2022. márc. 31. 01:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező,

Nekem az a véleményem, hogy Farkas Flórián, Sztojka Attila, meg az összes többi ilyen emberke csak egy kirakatbábú, egy szájbetömés. A Fidesz is pontosan tisztában van azzal, hogy mindaddig, amíg nem jön létre a cigányság politikai emancipációja értelmiségi cigány fiatalokból, addig nincs kivel beszélni. Farkas Flórián nem csak 13 éve, hanem azelőtt sem tett semmit értünk, a Parlamentben is csak egy logaritmus, egy kötelező díszlet. Teljesen mindegy ebből a szempontból, hogy Orbán megy vagy marad, az ilyen egyszemélyes hősjelölteket előbb-utóbb bedarálja a rendszer. Ami a kérdésedet illeti, Z. Kárpát vállalhatatlan, és ezáltal az is vállalhatatlanná válik, aki köreibe fogadja. Nekem is az a véleményem, hogy boruljon az asztal, és nyerjenek a kutyák.

2022. márc. 31. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!