Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy már a választási bukásuk utáni balhéra készül az ellenzék?

Figyelt kérdés

Kiszivárgott az jobbikosok beszélgetése,ahol a bukott választások utáni balhézásról beszél egy jobbikos.

[link]

Szerinte az ellenzék szavazatszámlálóinak azt kell hazudni hogy csalt a Fidesz.

Mi a véleményetek?

2022. márc. 30. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Ha jól értem a felvételen a választási bukás előtt akar balhézni már...

Egyébként meg nyilván igyekszik, nem korrekt, de ezért kell ügyelni hogy ne lehessen semmibe belekötni. Mindent dokumentálni és a szabályok szerint csinálni. Kész, mindenkinek az a jó.

2022. márc. 30. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
A Fidesz már "küzdősportokban jártas civil"-eket toboroz sportegyesületeknél. 2006-ot is ők csinálták, az ellenzék mikor gyújtogatott autókat? Vagy most már nem a "tüntikézés" a narratíva?
2022. márc. 30. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
31%

Nem meglepő, eddig is ugyanezt csinálták. Az az alap probléma hogy mindig választás előtt pár hónappal alkotnak egy látszólagos összefogást. De valójában az számít, hogy összességében mit csináltak. Bukás után eddig mindig egymást marták, egymásra mutogattak, gyakorlatilag elaprózódtak. Olyan még nem volt, hogy valamiben egyetértenének, szóval nagyon instabil banda ez így.

Hasonlóan, a kormány bármit csinálhat, ezeknek semmi nem jó, csak kötekednek, ellentétes fejtegetésbe kezdenek, stb. Aztán csoda hogy van még valaki aki ezekre szavaz...

2022. márc. 30. 21:45
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
2-es,a belvárosban lakom..Amúgy meg rendőr vagyok..2006-ban tudod kiket kellett bevinni?A neonáci Jobbikosokat..Akik most az ellenzék seggét nyalját..Még Jakabot is bevitték..A Fidesztől nagyon kevés embert hoztak be mert a nácik rámentek a Fidesz megemlékezésére..
2022. márc. 30. 21:48
 5/9 tobas ***** válasza:
86%

Azért mindenki magából indul ki. Másodszor szövegértelmezéssel szerintem itt vannak gondok.

Érdekes, hogy én többször voltam már szavazatszámláló komolyabb balhé nélkül. 2019-ben pont a fideszes akarta újra vizsgálni a számolás előtt érvénytelennek ítélt szavazatokat, miután kiderült, hogy szoros a választás állása és nem a Fidesznek kedvez.

2022. márc. 30. 22:33
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

"Szerinte az ellenzék szavazatszámlálóinak azt kell hazudni hogy csalt a Fidesz.

Mi a véleményetek?"

Egyetértek. A fidesz nem demokratikusan van hatalmon. Ezt a szutykot itt már senki nem nevezi demokráciának. És ha ez nem demokrácia már, akkor a létező minden eszközt be kell vetni, hogy bukjon a maffia kormány. Hazudják azt,hogy csalt a fidesz, nekem mindegy, csak tüntessék el őket.

2022. márc. 31. 01:37
 7/9 anonim ***** válasza:
4%
Utolsó..Ha nincs demokrácia,akkor hogy lehet egy választáson demokratikusan leváltani a kormányt?;)Ezt magyarázd meg nekem jogásznak...
2022. márc. 31. 01:42
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
2022. márc. 31. 01:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy nem lehet, sajnos megint ők fognak "nyerni". Papíron van csak demokrácia, nincs demokratikus választás. Pont mint Oroszországban.
2022. ápr. 1. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!