Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nem akar az ellenzékre...

Aki nem akar az ellenzékre szavazni, miért nem szavaz rájuk az EU ügyészség miatt?

Figyelt kérdés

A bolgár miniszterelnök ellen is vádat emeltek, Orbán lesz a következő. Az összes fideszes és ellenzéki korrupt ember ellen is lesz aki vádat emeljen.

Egy tisztességes, gerinces embernek mi lehet ezzel a gondja?

2022. márc. 30. 19:11
A kérdező szavazást indított:
Félnek hogy Orbán menne a Csillagba Lölövel.
Nem számít nekik a korrupció, az "úgyis mindenki lop" 80 iq-s érveléssel meg is oldják maguknak a kérdést
11 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ilyen kérdéseket meg válaszokat adnak meg az összefogásosak, ezért.
2022. márc. 30. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Hát az emberek legtöbbjét szerintem hidegen hagyja egy újabb EU-s sóhivatal. nem emiatt szavaznak. Hozzáteszem, hogy Orbán Viktornak eleve mentelmi joga van, tehát az egész víziód egy blöff.
2022. márc. 30. 19:15
 3/9 XX.XX ***** válasza:
55%
És akkor mi lenne? Lenne egy Maki-Zaj EU-USA bábkormányunk és mennénk mind a "levesbe"...
2022. márc. 30. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy olvasd el még egyszer a saját cikkedet:

"Boriszov ellen egyelőre nem emeltek vádat

...

Daniel Mitov, a GERB alelnöke és volt külügyminiszter szerint a razziák mindössze a hatalmon lévők próbálkozásai arra, hogy eltereljék a nép figyelmét a problémákról. "

2022. márc. 30. 19:20
 5/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
95%
Orbán és Gyurcsány kéz a kézben tették tönkre az országot. Ha valóban változást akarunk, akkor a jövőben egyiküknek sem lehet semmi köze az ország vezetéséhez. Amíg ők ott vannak, addig egy híg fos marad itt minden.
2022. márc. 30. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:
11%
Az, hogy az ellenzék olyan politikát folytatna, amivel betennének ennek az országnak. Ha lenne egy normális ellenzék, rájuk szavaznék, de így kénytelen vagyok a Fideszre, mint kisebbik rossz.
2022. márc. 30. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

6-os, ilyen véleményt már olvastam, de szerintem 1 vagy 2 ember szajkózhatja itt ugyanezt, mert semmi értelme. A Fidesz után Győzike is előrelépés lenne, neki legalább lopni nem lenne esze, és felelős emberek döntenének komoly kérdésekben. Egyszerűen nem lehet már rosszabb ennél, de tényleg, szó szerint.

Arról nem is beszélve, hogy egy polgármesterként már bizonyított ember lenne a miniszterelnök, ergo hiteles is azok számára, akik nem a fidesz videóvágásait nézik róla.

2022. márc. 30. 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:
#7: Hallottam azért, hogy nem annyira pozitív az ő polgármesteri tevékenysége, mint ahogy előadja. De egyébként is irreleváns, ha csak egy USA-EU-báb lenne.
2022. márc. 30. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
Ezk még mindig csak feltételezések, sőt, inkább összeesküvéselméletek... Orbán meg már leszerepelt. Mindig egy bizonytalan jobb, mitn a biztos rossz...
2022. márc. 30. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!