Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik oldal (fidesz/ellenzék)...

Melyik oldal (fidesz/ellenzék) mit ígért a tanároknak?

Figyelt kérdés

Diákként nagyon gáznak látom, hogy egy mesterdiplomás tanár alapbére 6 év egyetem után nettó 172 ezer forint.

Én is szerettem volna tanár lenni, de végül nem adtam be a jelentkezésemet februárban tanárképzésre, mert szeretnék megélni majd valamiből.

De még mindig érdekel a tanári pálya, szóval kíváncsi vagyok, mire lehet számítani ha a fidesz/ellenzék nyer.

2022. márc. 30. 15:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Érdekes, hogy egyszer az a bajotok, hogy majd miből szereznek pénzt"

Engem ne sorolj egyik oldalhoz se, csak májusban leszek 18, úgyhogy nem szavazhatok még.

2022. márc. 30. 15:25
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

"Az ellenzék ígérget....azt könnyű."

[link]

"Márki-Zay Péter 58 ígéretéből eddig 45 teljesült, 0 részben, 5 folyamatban"

2022. márc. 30. 15:26
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
12# tudod Churchill után szabadon én is a saját magam által hamisított statisztikákban hiszek 🤔🤔
2022. márc. 30. 15:28
 14/20 anonim ***** válasza:
93%
#13 Csak hogy ezek nem statisztikák, hanem forrásokkal alátámasztott tények, amiket a saját szemeddel is láthatsz a városban :)
2022. márc. 30. 15:31
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Aki azt meri állítani MZP csak ígérget AZ HAZUDIK!!
2022. márc. 30. 15:38
 16/20 anonim ***** válasza:
94%

A Fidesz nem fog érdemben változtatni rajta.

Igen, volt egy olyan kijelentés, hogy az EUtól várnak erre támogatást, de az EU-ban van olyan szabály, hogy béremelésre nem adnak pénzt, hiszen az onnantól kezdve a fizetés az EUra lenne terhelve.

És ha a választások előtt nem javította érdemben a pedagógusok helyzetét a Fidesz, akkor a választások után pláne nem fogja.

Az Összefogás tett egy ígéretet. Ez... egy ígéret. Ugyebár ha nem kap hatalmat, nem fog kiderülni, hogy igaz-vagy sem.

Mindenesetre az ellenzék úgy tűnik legalább megértette az alapvető problémát. Ezzel már előrébb vannak a kormánynál, akik egyértelműen jelét adták, hogy nem érdkeli őket a téma.

2022. márc. 30. 15:39
 17/20 anonim ***** válasza:

Azért erre kiváncsi lennék, hogy mennyiben igaz:

100 %-ban teljesített:

"Ingyenes helyi buszközlekedés kialakítása"

2022. márc. 30. 15:41
 18/20 anonim ***** válasza:

#17 Ott van a cikkben, évente 2 ezer forint egy városkártya, ami havi 160 forintnak felel meg és rengeteg előnnyel jár. Pl. INGYENES múzeumlátogatás, 5 fizetős alkalom után egy INGYENES strandjegy, de a kártyatulajdonosok még különböző témákban a döntéshozást is befolyásolhatják és más kedvezményeket is kapnak.

ÉS ezzel TELJESEN INGYENES a helyi buszközlekedés is.

Ez fent van a város honlapján, lehozták online hírportálok, illetve te is megbizonyosodhatsz róla a saját szemeddel ha leutazol Hódmezővásárhelyre.

2022. márc. 30. 15:51
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

18#

Akkor ez csak helyi lakosokra vonatkozhat, egy nem ott elő nem fog ingyen utazni a buszon, mert nincs városkártyája.

Azért sok közte a könnyen teljesíthető igéret, az átkelők biztonságosabbá tétele, az utcanévtáblák pótlása, a közvilágítás javítása, fásítás, sütőgetők kialakítása, önkéntes szemétszedés stb, egyik se valami nagy beruházás, némelyiknek meg eleve alapnak kellene lennie.

2022. márc. 30. 16:58
 20/20 anonim ***** válasza:
18, és? Nem attól lesz egy beruházás a közösség számára haszos vagy kedvére való, hogy sokba került, hanem hogy rájuk van szabva.
2022. márc. 30. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!