Az ellenzékiek egy része miért írja FideSS-nek a Fideszt?
Úgy tudom, hogy az SS egy katonai alakulat volt, nem pedig egy párt, Fidesz pedig egy párt, nem pedig katonai alakulat. Rosszul tudom?
Továbbá én úgy látom, hogy az ellenzéki miniszterelnökjelölt zsidózik, négerezik, és képviseli a fasisztákat. Az ellenzéknél van karlendítés, antiszemita múlttal rendelkező pártvezető, és néhány éve még a Jobbiknál voltak náci botrányok. Hogy is van ez?
Szerintem mindkét oldalon jelen vannak ezek a szélsőségek.
A fidesz kommunikációja és kormányzása alapján egy kirekesztő párt, mint a jobbik volt még kb 4 éve. Talán innen jöhet a náci hasonlat.
Azért, mert gyerekes örömöt okoz nekik folyton hangsúlyozni a szerintük nyilvánvaló tényt, hogy a Fidesz egy náci szervezet.
Azért okoz nekik gyerekes örömöt, mert egész életükben vesztesek voltak, mindig rajtuk csattant az ostor, mindig ők buktak le, őket rúgták ki, ők kapták az intőt. Ha kinyitották a bagólesőjüket, rögtön a szájukra csaptak. De most, most végre ők is belerúghatnak valakibe! Nem is akárkibe, de a gyűlölt hatalomba, az azokba, akik többre vitték! Számukra ez sekélyes elégtétel, hogy az őket ért "igazságtalanságokat" megtorolják, legalább ezzel a kis pimaszsággal, aminek nemhogy nincs következménye, de a hasonszőrű prolik még össze is röhögnek velük. Höhöhö, mindig is tudtuk, hogy mi vagyunk az erkölcsösek, a becsületesek, csak igazságtalanul el vagyunk nyomva! Náci FideSS, höhöhö!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!