Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek sikerül vasárnap...

Szerintetek sikerül vasárnap megbuktatni ezt a nyomorék kormányt?

Figyelt kérdés

Nagyon remélem! Nem lesz egyszerű 12 ÉV ROMBOLÁSÁT helyre hozni idő kell hozzá de megfogják kapni!

Ha nyer az ellenzék akkor szépen lassan elindulhatunk felfelé.

Ha marad a fidesz akkor süllyedünk tovább lefelé ami jó hír lehet, hogy már nagyon nincs hova.

Lassan a legaljan vagyunk a mocsárnak.

SOHA TÖBBÉ FIDESZ!

2022. márc. 29. 20:34
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
51%
A Medián pontosan tippelt 2002-ben,2006-ban,2010 és 2014 és 2018-ban.Az egyetlen közvéleménykutató amelyik 1-2 hely kivételével pontosan tippel.Baloldaliak.Ők 71 helyett tippelnek az ellenzéknek s majd 126-129 helyet a Fidesznek..2/3 közeli állapot.Én azt mondom 110-120 között nyer a Fidesz..Az egyéni listán a Fidesz 20 éve verhetetlen..Kizárt hogy az ellenzék megnyeri a választást.Én baloldali vagyok,de pl.mi a kutyákra fogunk szavazni.Nincs az a pénz hogy baloldaliként olyan pártszövetségre szavazzak ahol nácik is vannak.
2022. márc. 30. 15:39
 32/32 anonim ***** válasza:
51%
30!Nézd meg a mai ellenzéki Medián jelentést.Ezért mondtam hogy a DK már megkapta ezeket a jelentéseket.Nem készülnek kormányozni.MZP be lesz áldozva.A Jobbik megfelezi a tagjai számát,a DK pedig messze a legnagyobb parlamenti párt lesz..Tudja a DK az előválasztás óta hogy nem nyerhető 2022.Viszont 2026-ra nagyon erősen fel vannak készülve
2022. márc. 30. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!