Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha orbán ellen szavazok...

Ha orbán ellen szavazok vasárnap és nyerne a Fidesz akkor engem szívathatnak ezért a későbbiekben? Rámszállhatnak? 18F

Figyelt kérdés

2022. márc. 29. 20:10
1 2 3 4 5
 11/44 anonim válasza:
100%
Nem muszáj másoknak elárulni hogy szavaztál-e és ha igen akkor kire. Ez szerintem magánügy.
2022. márc. 29. 22:08
 12/44 árokpart ***** válasza:
91%
Jaj Édes Istenem! Mikor piszkáltak bármikor , bárkit azért 1989 óta Magyarországon, hogy hogyan szavazott. Szíve joga bárkinek arra szavazni akire akar.
2022. márc. 29. 22:13
 13/44 árokpart ***** válasza:
0%
Egyszerűen nem is értem, hogy 2022-ben emberek honnan vesznek ilyeneket, hogy baja származhat abból, hogy kire szavaz.
2022. márc. 29. 22:14
 14/44 A kérdező kommentje:
Én 2004es vagyok, nem tudom mi volt előtte.félek ettől a maffia fidesztől, azért tájékozódok előtte biztos ami biztos
2022. márc. 29. 22:17
 15/44 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező: jól teszed, hogy félsz.

Maffia ez a javából, és sok más társadalmi csoportot is belerántott már a 12 év alatt ebbe a maffiajátékba. (pl. egyházak)

2022. márc. 29. 22:19
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Ne parázz, menj el nyugodtan. Azért választás, hogy válassz. Ez nem Oroszország meg Észak Korea.
2022. márc. 29. 22:21
 17/44 anonim ***** válasza:
13%
Max azért érinthet hátrányosan amikor majd az ukrán fronton a lövészárokban elgondolkodsz, hogy lehet mégse kellett volna.
2022. márc. 29. 22:22
 18/44 A kérdező kommentje:

Ez propaganda szöveg...asszed ennek felülök?

18 éves vagyok de nem hülye.

2022. márc. 29. 22:26
 19/44 anonim ***** válasza:
83%
#17 Miről beszélsz? Csak ha a NATO akarja akkor lehet katonákat küldeni Ukrajnába. Ennek semmi köze a Fideszhez vagy az Ellenzékhez.
2022. márc. 29. 22:26
 20/44 árokpart ***** válasza:
100%
Kérdező! Magyarország 1989 óta demokratikus jogállam tagja a NATO-nak és az EU-nak. Ennek a két nagy szervezetnek azért lehetünk a tagja, mert demokratikus ország vagyunk ahol az Alaptörvényünk alkotmányos jogként fogalmazza meg a szabad választásokhoz fűződő jogot. Továbbá az Alaptörvény azt is rögzíti, hogy senkit sem érhet hátrány, sem politikai, sem vallási meggyőződése miatt. Ha megnézed az Alaptörvényt ezek mind benne vannak és ráadásul ezt 2010 után lévő 2/3-os Fidesz kormány írta bele, vitte át az Alaptörvénybe, mert ezek a jogaink 1989 óta is már adottak. Egyedül jogi értelemben az államrend erőszakos megváltoztatására tett előkészület, cselekmény büntetendő. Viszont ilyen ember ma Magyarországon nincsen aki ezt meg tudná valósítani. Ehhez hasonlót az újkori történelemben Posta Imre út a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa próbált meg megvalósítani, legalábbis ezzel gyanúsítják, jelenleg házi őrizetben van, viszont a bűnösségét még neki sem mondták ki. Minden ezen kívűli békés politikai joggyakorlás szabad minden magyar állampolgárnak. Továbbá 18 éves kor a nagykorúság elérése után van lehetőség pártot alapítania bárkinek, illetve választani és magát megválasztatni.
2022. márc. 29. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!