Mitévő leszel, ha a az Összefogás nyer vasárnap?
Azt most ne kezdjétek el boncolgatni, hogy mik az esélyek, ez egy szituatív kérdés. Az Összefogás elsöprő többséggel nyer.
Mit teszel?
Ha korán már este még nem későn de látom, hogy vezett az összefogás még fent leszek, meghallgatom ezt a dalt: [link]
beleélem magam amikor ezt énekelték (én még nem éltem, így nem voltam ott) kicsit meghatódom közbe és lefekszem aludni.
Kedves 19:00
“Összecsomagolok és azonnal elmenekülök az országból“
Orosz vagy kínai vízumod már megvan? Ugye nem a “rothadó” keletre akarsz menni? Itt meg szidjátok őket? Bár mind oda menekül, azok is akik szidják őket…🤪
Ha az ellenzék nyer, akkor rendben.
De, onnantól kuss a neve.
Azonnal tessék dolgozni 0-24 órában.
Semmi Orbánozás, semmi diktatúrázás hanem kőkemény munka.
És nekem legyen jobb azonnal, érezzem azt a változást amit ígérnek.
Ha elsöprő többséggel, akkor pezsgőt bontok.
Ha kis többséggel, akkor egy doboz sört.
Svájcba tervezek, mert az semleges ország. Szemben az Összefogás agresszív háború pártolásával vagy a fanatikus nato-szivárvány diktatúrával. Én pedig nem diktatúrákban akarok élni (függetlenül attól, hogy az kínai, putyini vagy éppen homokos-szivárványos lesz-e)
9
Ki mondta? MZP, vagy összevágták?
14
"azonnal érezzem a változást"
Mostanság sem mehet neked rosszul, hiszen a hozzászólásod stílusa elárulja hogy fideszes vagy!
18
Igen, a 2019 őszi választásokon is ez volt legjobb: a sápadt fideszes arcok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!