Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka hogy a fiatalok...

Mi az oka hogy a fiatalok ennyire nem szavaznak a Fideszre, pedig Fidesz neve fiatalok demokratikus szövetsége?

Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 11:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Nézd, én is elnevezhetem magam Mátyás királynak, attól még nem leszek az.
2022. márc. 29. 11:54
 2/16 anonim ***** válasza:
18%

Én fiatal vagyok, fideszes. Amikor még fiatalabb voltam akkor is a Fideszre szavaztam. Barátaim, ismerőseim, korombeli rokonok szintén.

Szerintem nem reális a kérdésed.

A fiatalok egy részénél népszerűbb az ellenzék, de rengeteg a fideszes is.

2022. márc. 29. 11:54
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
A Fidesz már nem fiatal, a fiatalok meg már nem hülyék.
2022. márc. 29. 12:00
 4/16 anonim ***** válasza:
22%

Kedves, 2 es.

Igen szomorú hogy a demens idősek után vannak takony fideszesek is. Megértelek, orbán is kisztitkár volt 89 előtt. Gondolom ha majd buknak az leszel aki leveri. Mindig is voltak olyanok akik simultak. "Ti önként és dalolva követtek minket, Nem számít, hogy félelemből vagy tudatlanságból, keserűségből vagy kapzsiságból"

5/16 anonim ***** válasza:
60%

Egyrészt a fiatalok számára nem szimpatikus ez a kereszténykedős bohóckodás, másrészt általánosságban véve sokkal tájékozottabbak, nem a soros-brüccel-migráncs-féle propagandamoslékot fogyasztják, így tudnak a sok lopásról és hazugságról. Egy fiatal max. a mostanság felelőtlenül szétosztogatott alamizsnák miatt szavaz a Fideszre.

Egyébként már nagyon sok éve nem "Fiatal Demokraták Szövetsége" a hivatalos elnevezés, hanem "FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség".

6/16 anonim ***** válasza:
74%

A fiatalok nem a TV-ből informálódnak hanem a netről és azt nem tudják felügyelni. A rádióban teljes a jobboldali kormánypropaganda, a TV-ben az ingyenesen fokható csatornák közül a az RTL amit nem irányítanak, a Neten iszonyatos mennyiségű pénzt költenek hirdetésre, de ott nem igazán érnek el eredményt. Még egy tényező van ami nagyon fontos és sok szavazót hoz a Fidesznek, az egyház. A misék végén teljesen nyíltan nyomják a kormánypropagandát, a pap elmondja ő kire szavazna és ezzel már ott tartunk, hogy nyomban ki is lehetne rúgni az állásából, hiszen közszolga, a bérét nem az egyház teremti elő.

Minél fejlettebb egy térség, minél könnyebben lehet szabad információhoz jutni, van munkalehetőség annál kevesebb a fidesz szavazó. A vidéki kisvárosok falvakban erős a fidesz, az idps embereket megtévesztik, elmagyarázzák nekik kitől kell félniük és biztosítják őket hogy majd jól megvédik.

Nagyvárosokban gyakorlatilag esélytelenek, ott jó ha 1/3 támogatással rendelkeznek. Az egyéni képviselői mandátumok fognak dönteni, tudatosan úgy rajzolták át a határokat hogy ezeknek kb a felét megnyerjék, és ehhez nem kell sok szavazat, mert a népsűrűség nagyon alacsony.

2022. márc. 29. 12:02
 7/16 anonim ***** válasza:
fogható.....
2022. márc. 29. 12:04
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem ezt jelenti a Fidesz már konkrétan 27 éve! Amúgy is eredetileg Fiatal Demokraták Szövetsége volt...
2022. márc. 29. 12:05
 9/16 anonim ***** válasza:
73%
6os:,Győr,Debrecen,Szekesfehervar nagyvarosok.Es meg se 1/3-os a Fidesz.Egyebkent meg Budapesten is 35-40 szazalekra szamithat a Fidesz meg szamara legrostabb esetben us.
2022. márc. 29. 12:13
 10/16 Dzsonszi ***** válasza:
24%
Ha nem élne valamennyi ellenzéki abban a buborékban, hogy fiatalok, meg igazából senki se szavaz a Fideszre, akkor lehet nem kiabálnának csalást minden választás után. Már várom a vasárnap estét/hétfő reggelt, ahol vergődtök megint.
2022. márc. 29. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!