Nem sikerülne a kormány váltás most 2022-ben akkor milyen ellenzéki megmozdulást esetleg pártot csinálnál?
Az ellenzék jelentős többségben van, tehát a kormány biztos hogy le lesz váltva.
Az, hogy milyen eszközökkel fog ez megtörténni, attól függ hogy mennyire kapaszkodnak a bársonyszék karfájába. Az összefogásban nem bízom hogy erőszakkal eltávolítaná őket, de szerintem akad néhány szélsőséges jobb és baloldali párt és csoport, aki beindulna.
#2-nek:
Én arról beszélek, hogy a majdan kihirdetésre kerülő eredményeknek nem sok köze lesz a valósághoz. A fidesz nem veszítheti el a 2/3-ot, tehát 2/3-al fognak nyerni. De szerintem ezt folytassuk hétfőn ...
2-es vagyok, és válaszolok az eredeti kérdésre is.
Szerintem a legnagyobb szükség (szükség, nem pedig igény!) egy katonás, szigorú pártra lenne. Egy amolyan "rend és fegyelem!" stílusúra. Akiknek a legfontosabb kérdés a közbiztonság lenne. Akik brutálisan megerősítenék a rendfenntartó erőket (rendőrség, rendészet, katonaság stb.). Akik valódi, működő kamerarendszereket telepítenének. Akik gondoskodnának a rendszeres gyalogos járőri jelenlétről. Akik az erőszakos bűncselekményeket kíméletlenül elnyomnák, a büntetéseket durván növelnék. Akik felszámolnák a no-go zónákat. Akik megoldanák az illegális szemétlerakásokat. Akik csírájában fojtanák el az újabb és újabb bűnözőpalánták "csínytevéseit".
Ha ilyen pártot alapítana valaki, szóljatok, mert én mindenképpen támogatnám!
#5-nek:
MSZMP-nek hívták.
Olvasd csak vissza a felsorolásod! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!