Jobban élsz mint a gyurcsany altt vagy rosszabbul? Szavazas.
28: ékes példája vagy, hogy tényleg vannak olyan idióták, akik a legalja patkányokra is inkább szavaznának, mint a valóban nemzeti érzelmű Mi Hazánkra.
29: számolhatunk átlagkeresettel is. A lényeg, hogy az árak is baromira megemelkedtek. Akár élelmiszerről beszélünk, akár energiaárakról, akár lakásokról. A reálértéket tekintve most rosszabbul élünk.
Arról pedig nem vagyok hajlandó vitát nyitni, hogy 2015 óta egy átlagos munkavállalónak lakáshoz jutni esélytelen. Ezzel nem csak én szenvedtem, hanem millió másik honfitársam is.
"Ingatlant szerintem kiment a divatból venni, azért olyan drága, mert nem vásárol senki se."
Ez a legnagyobb baromság, amit olvastam az utóbbi időben. Ennyire nem ismered a közgazdaságtant? A kereslet növekedése a kínálat növekedését eredményezi, ami vagy áremelkedésben, vagy mennyiségi emelkedésben nyilvánul meg. Mivel a lakáspiacon nem volt érdemi mennyiségi emelkedés, ezért az árak mennek fel. Ha nem venne senki, akkor töredékéért árulnák a mostani áraknak.
Pont, hogy azért ilyen drága, mert ontják a támogatásokat orrvérzésig, és a sok birka meg fel is veszi módszeresen, és ígéri be a három gyereket.
32, A gond csak az hogy ezekre nem kapsz lakhatási engedélyt, sőt ha csak üres telket veszel, be se jelentkezhetsz oda, még a leveleid se oda fognak menni hanem a előző lakcímedre.
Ahhoz hogy lakhass a telken, előbb építtetni kell egy házat kb 20milláért (engedélyeztetés tervezés kivitelezés stb stb drága) És mérethez kötött az is mit építhetsz engedély/terveztetés nélkül, amit ezek nélkül építhetsz abban nem fogsz tudni lakni olyan picike.
„Ha valaki olcsóért ad valamit, azt jelenti, hogy nagy a kereslet. Hiszen sok olcsóbból is bejön az elvárt cél.”
Le se kellett volna írnod, hogy kereskedelmis vagy, nem közgazdász. Annak mi értelme lenne, hogy el tudnék adni egy lakást drágán, de én olcsón adom, mert versengenek érte? Ez nem olyan, mint a boltvezetés, hogy „most nagyon viszik a háromszobás lakásokat, rendelek még tízet a gyártótól és rárakom a hasznomat” :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!