Vasárnap lényegében elkezdődik az ötödik Orbán-kormány. Mit vársz tőle?
Semmit, mert én 1. MZP kormányt várok.
Ez esetben ne válaszolj a feltett kérdésre mert nem neked szól.
A kérdés önmagában elmagyarázza a figyelmes ember számára, hogy mi a baj. A zsinórban 4. egyértelmű diktatórikus irányt mutat, illetve az is, hogy Orbán-kormányként emlegetik már, és nem Fidesz-kormányként.
Semmit nem várok tőlük, eddig is csak gyűlöletet keltettek, és semmilyen valós politikai témával nem, vagy alig foglalkoztak. 1-2 kivétel, mint pl. a vállalkozások egyszerűsítése, illetve a kisemberek részére az adózás fehérítése, amit pozitívumként hozok.
Én külföldről kapom euróban a fizum, úgyhogy ha a diktátor marad, legalább annyi pozitívuma marad a dolognak, hogy baromi sok forintot kapok kézhez, mert minél rosszabb az országnak, és minél gyengébb a forint, nekem individuálisan annál jobb. :D
Még több stadiont.
Sértő troll megjegyzések írását fejezd be az oldalon.
“ Vasárnap lényegében elkezdődik az ötödik Orbán-kormány.”
2ok: Nem fog elkezdődni
1. Ha nyerne is a Fidesz, csak májusban alakítanak kormányt
2. MZP kormány lesz amúgy megjegyzem mellékesen. Vasárnap minden eldöl:
Ezt küldöm minden Összefogás szavazónak, és a fideszkomcsik is szokjanak hozzá.
16-os, miért volt sértő? Sok stadiont épített feleslegesen (sokan azt hiszek, Felcsúton egy stadion van... érdemes ránéznézni a google mapsen, kb le lehetne bonyolítani ott egy olimpiát :D). Várhatóan fog még. Semmi valótlanságot, rágalmazót nem állított, de ha mégis, akkor bizon ciki, hogy fideszesként is kínosnak és sértőnek veszed. :D
A gyűlölködést fejezd be az oldalon. Teli vagy roszindulattal azt nem az oldalon kell kiélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!