Mit szóltok a FIDESZ-es Anonymushoz?
Figyelt kérdés
Nem nevetséges, hogy a fidesz berakott egy szedett vedett anonymust a napi kormánypropagandába , és még rendes hangtorzítóra sem költöttek , hanem a Google fordítóval mondják be a szöveget?2022. márc. 28. 11:20
11/22 anonim válasza:
És mi a helyzet azzal amit mond?
12/22 anonim válasza:
13/22 Dzsonszi válasza:
Vicc ez a GYIK amúgy, gusztustalan módon írt a kérdező, én meg válaszoltam, hogy egy normális felnőtt nem így beszél erre törlik az én kommentemet is...
14/22 A kérdező kommentje:
10, persze.
Tímár László : fidesz, pedofil erőszaktevő
Szabó Balázs Tivadar : fidesz , pedofil
Fohsz Tivadar: Fidesz pedofil
A Google a barátod, keress rá és számos fideszes pedo között válogathatsz.
2022. márc. 28. 12:16
16/22 anonim válasza:
#14!
Csepelen meg MSZP-s pedofil volt.
17/22 A kérdező kommentje:
15, 3 is sok. Írd be hogy fidesz pedofil, és számtalan ügyet találsz.
2022. márc. 28. 12:34
18/22 A kérdező kommentje:
Olyan kormány ne írjon gyerekvédelmi törvényt aki a saját pedofiljait nem bünteti meg.
2022. márc. 28. 12:34
19/22 anonim válasza:
#18!
Éppen azért írták a törvényt, hogy keményebben lehessen büntetni.
Te diktatúrát szeretnél, ahol a kormány dönt a bíróság helyett.
Sajnálatos (szerinted), de Magyarországon jogállam van.
20/22 Dzsonszi válasza:
#19 Így van. Akkor lenne diktatúra ha a kormány bíróság nélkül mondana ítéletet, de mivel demokrácia van, ezt nem teheti. Amit tehet, hogy keményebb törvényeket ír elő a pedofíliára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!