Ki találkozott már LMBTQ-s propagandával iskolában, esetleg más helyen, és a Viktorta által nagyon pedzegetett "nemátalakító műtét"-et kampányolókkal?
Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 05:58
11/34 anonim válasza:
Gondolom, még ennél is gyomorforgatóbb lenne. Lehet, oldalfüggetlenül hánynánk tele a kertet
12/34 anonim válasza:
Gyerekem gimnáziumában 2 éve volt "érzékenyítő" foglalkozás, akkor alig 14 évesek múltak a fiatalok. Persze a felsőbb éveseknek is volt, nem csak nekik.
Nem tudom miért jó az nektek ha hazudoztok erről a témáról?
13/34 anonim válasza:
14 éves koromra már kb mindent tudtam a szexről, ami a technikai részét illeti. Egy iskolában nem az érzékenyitéstől lehet tanulni, hanem az osztálytársaktól, vagy az idősebbektől, de, ha egy gyerek más identitású, az ott és akkor megváltoztathatatlan traumákat okoz a gyerekben.
Volt sulitársam, akit kikészitettek, én inkább megjátszottam a normálisat!
14/34 anonim válasza:
#12 És? A gyereked talán át akarta tőle műttetni magát másik neművé? Vagy hirtelen a saját neméhez vonzódik?
15/34 anonim válasza:
14! Tudod a leghangosabban mindig azok óbégatnak az LMBTQ ellen, akik maguk is érintettek és valamiért szégyellik! Nem egyszer olvasom, hogy "más körülmények közt lehet én is homokos volnék" én meg így nézek: 🤨🤔 Mert az tuti, hogy én attól, hogy sokan azt mondják jó, még nem lennék se meleg, se biszex, de akinek kétsége van magával kapcsolatban, az gyakran így kompenzál, hogy homofób lesz, hogy bizonyítsa ő mennyire nem is meleg/leszbikus.
16/34 anonim válasza:
Megint láthattuk a tipikus libsi hozzáállást, mint már annyiszor. Először tagadjátok, hogy létezik. Aztán, amikor felnyitják a szemeteket, már arról beszéltek, hogy miért baj ez. Mindig ugyanaz...
17/34 anonim válasza:
#16, az amúgy megvan, hogy szexuális felvilágosítás =/= propaganda? ...
18/34 anonim válasza:
#17: Az megvan, ugye, hogy a felvilágosítás =/= szexuális neveléssel? És hogy a felvilágosítás az iskola dolga, nem random civileké.
19/34 anonim válasza:
Komolyan úgy gondolod, hogy egy 70 éves kémia tanárnak feladata a szexuális felvilágositás? :D
És, ha az iskola civileket biz meg? Az ok?
20/34 anonim válasza:
#19: Iskolapszichológus, biológitanár. Talán több fogalma van erről, mint egy random civilnek. Egyáltalán hogy jutottunk idáig, hogy erről szó van, hogy random civilek beszéljenek a szexualitásról diákoknak? 10 éve ez még szóba se jött. Ezen kéne elgondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!