Szerinted az EBESZ jelentés pártatlan és objektív lesz az alábbi jelentés tükrében?
2022. márc. 28. 03:33
11/11 anonim válasza:
En nem magyarazkodok, de ugy latom, amint elfogytak az “ervek” rogton belekotottel valamibe, ami nem is kapcsolodik a temahoz. Nem tudsz reflektalni semmire, pedig meg forrast is csatoltam a tema kapcsan, aztan te jossz a “nulla aggyal” :D tipikus fideszes vagy, nem veletlen mutatjak a kozvelemeny kutatasok, hogy a fidesz szavazotabora nagyreszt az iskolazatlan buta retegbol jon ki. De ehhez a tenyhez most mar keress te forrast nem vagyok a lexikonod. Alpari meg azert vagyok, mert ilyen segghülye, agymosott propagandaivadékok egy autoriter embert tartanak hatalmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!