Ki volt az a nő aki rátámadt a háború ellen táblával tiltakozó férfira Márki Zaj tüntetésén?
Mert nem magyarul beszélt az biztos.
Valamenyire értek a biztonsági szolgálathoz, és egy biztonságis nőnek tűnik aki ezekre a provokációkra is ki volt képezve, hogy mit kell csinálni, de ez külföldi volt.
Ez engem is érdekelne, itt látszik. Szerintem egy amerikai ügynök. Vagy valami szektatag még az amerikai időkből.
Tudta nagyon jól, hogy a táblát nem szabad összetörni mert az garázdaság, csak eltakarta vagy elforditotta.
De nem ez a lényeg, hanem mit keresnek külföldi (amerikai) biztonságisok Márki Zaj körül?
#1 Egyetértek abban, hogy Márki egy idióta, én sem kedvelem.De ne kívánjuk már senkinek a halálát.Senkinek.Orbánnak sem, Gyurcsánynak sem.
Én azt szeretném éljen Márki egészségben, boldogan a családjával, de takarodjon el a politika közeléből, nem neki való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!