Csak én érzem iszonyatosan veszélyesnek a magyar kormány ukránellenes politikáját?
Mintha egy kis Oroszország lennénk. Jól gondolom, hogyha itt nem lesz kormányváltás, akkor totálisan elfognak szigetelni a környező országok, akár katonailag is?
Nézőpont kérdése, ha tényleges semlegességet akarsz, akkor lassan átérezheted, milyen most a ruszkiknál, ahol a világ kivonúlt és elkezd bedölni a gazdaság. Nyilván ez a fajta semlegesség az ország érdeke!
Agyrém
A Fidesz politikaja azert veszelyes mert........
Nezd meg fideszes kommentelok milyen abberalt modon viselkednek. Putyint eltetik aki az egesz haborut elkezdte es Amerikat, Ukrajnat hibaztatjak. Agyverzest kapok xd
Olyanokat irnak hogy Zelenszkij a hibas mert nem teszi le a fegyvert.... Ezek nemnormalisak.
Ilyen szavazojuk van. Kisoroszorszag lettunk :(
5os.
Tartozzunk inkabb keletkez Putyinhoz ahol ujsagirokat zarnak bortonbe aki mas orszagaban lovoldoz az biztos bekesebb.
Szerencsetlen nyugatnak annyi a hibaja hogy soros es lmbtq.
Olyannyira sötétek, hogy a Békemeneten kifütyülték Orbán régi beszédét. Nem lennék meglepve, ha Orbán szíve szerint elszakadna az oroszoktól, de ezt egyelőre nem teheti meg a hívek miatt, mert nagyon összezavarodnának szegények, és egy választás előtt ez nem jönne neki jól. :(
Ezzel csak az a baj, hogy az ukrán kormány politikája szintekkel rosszabb, és nekik felelősségük is van abban, hogy hova kormànyozták az országot, ill hogy most hogy viselkednek
Értem, hogy áldozat, ezért nem illik hibáztatni semmiért, de szerintem nem a magyarokon kell rugòzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!