Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay alapít pártot akkor...

Márki-Zay alapít pártot akkor is, ha az ellenzék elveszti a választást?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék jósnak tűnni, de szerintem marad a Fidesz kormányon sima többséggel és az ellenzéken belül átrendeződések várhatóak. Ha Márki-Zay valóban alakít egy jobbközép pártot, az mennyire lehet erős majd és esetleg a jobbikosok közül is csatlakozhatnak majd ahhoz? Az MSZP szerintem lassan eltűnik, a DK be fogja darálni őket és attól félek, hogy továbbra is ők fogják dominálni az ellenzéki térfelet.

Az az igazság, hogy most elég népszerűtlen intézkedések várhatók a gazdasági nehézségek és a háború miatt, szóval mindenképp problémás lesz kormányozni. Szerintem a 24-es önkormányzati választáson a most vesztes alakulat fog győzni.

2022. márc. 26. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem akkor is, hanem főleg akkor alapít.
2022. márc. 26. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
17%
Igen. Makizaj pártot
2022. márc. 26. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire tudom, az a terv, hogy MZP összeáll Pálinkással, Gémesivel, Molnár Róbert is jön majd, aztán majd meg látjuk mennyire lesz tényező az új párt, mivel parlamenten kívül lesznek, nem lesz könnyű dolgok. MZP szerintem már nem olyan népszerű, mint az előválasztás idején, sokat "kopott"/"koptatták" azóta.
2022. márc. 26. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!