Hogyan beszélhetném le, a 6 éves unokaöcsémet a nemvaltó műtétről?
Figyelt kérdés
Folyamatosan erről beszél, ilyen oldalakat is néz, sőt propagálja is az iskolákban, óvodákban. Nagyon eltökélt, mar kés alá akar feküdni. 😞Se a Legó, se a kisautó, se a mesék nem érdeklik már, kivéve ha a meseország mindenkiéből olvasunk fel neki.
Mit tegyek?
2022. márc. 26. 19:00
11/21 anonim válasza:
Neki kell eldöntenie mit akar, neked ehhez semmi közöd.
12/21 anonim válasza:
13/21 anonim válasza:
Szerintem csak kamukérdés. Tilos komolyan venni!
14/21 anonim válasza:
Vannak szülei gondolom akivel inkább megtudja ezt beszélni.
15/21 anonim válasza:
Részemről egy 6 éves így úgy cseszi el az életét ahogy szeretné! :D
Nem én leszek miatta 10 év múlva mély depresszióban hanem ő!
17/21 anonim válasza:
Lehet csak most gondolja így később ez változhat.
18/21 anonim válasza:
Eddigi tapasztalataim szerint ez már olyan súlyos eset, amin egy pszichológus nem fog tudni segíteni. Mindenképpen egy politikushoz kellene fordulnotok! Én Németh Szilárdot tudnám javasolni, ő biztosan a helyes útra fogja téríteni a beste kölkét. Eddig is, amíg a szoros időbeosztása mellett fogadni tud Titeket, nézessetek vele sok közmédiát, az segít helyreállítani az értékrendjét. Ha ez elsőre túlságosan megterhelő lenne neki, esetleg olvassatok fel rövid fejezeteket a Szájer féle alaptörvényből.
19/21 anonim válasza:
18, Miért pont Német Szilárd?:)
20/21 A kérdező kommentje:
18
Köszi a hasznos választ.
Semjén is jó lehet szerinted? Vagy bármely egyházi személy kitűzheti ezt belőle?
2022. márc. 26. 20:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!