Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP :magyaroknak kell megfizet...

MZP :magyaroknak kell megfizetni a háború árát. Jó ez így?

Figyelt kérdés

Orbán arról beszélt, hogy ne mi magyar emberek fizessük meg a háború árát azzal, hogy a sokkal kedvezőbb árú környezetbarátabb orosz gázról nem szabad lemondani, kizárólag az ukrán háború miatt. Ne mi magyar emberek fizessük meg a háború árát. Erre MZP valami bizarr választ mondott egy fórumon....

MZp: "Amikor Orbán azzal, jön, hogy ne az emberek fizessék meg a háború árát hát gondolják végig, hogy mikor nem önök fizették meg bárminek az árát. Azt mondja ne az emberek, de ha nem az emberek, hát kik? Az állatok, a gombák a növények? Ki fizesse meg, ha nem az emberek?”"

[link]

[link]

2022. márc. 26. 18:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%

Nem tudom mire fel problémázol a stíluson, mikor te magad is hashajtásozol, meg fidesztálibozol.

[link]

2022. márc. 27. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

Egyszer sem hasjhajtásoztam meg fidesztáliboztam, valakivel összekeversz. Nem a #2-es válaszíró vagyok, ha erre gondoltál.

Köszönöm a cikket!

2022. márc. 27. 15:50
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Igen, vele kevertelek. Szívesen!

2022. márc. 27. 15:54
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

Sőt, MZP már alá is írt egy titkos paktumot, hogy minden magyar állampolgár számláját inkasszózni fogja a NAV, és az ott tárolt összeg 46%-át átutalja az Azov terroristáinak.

Komolyra fordítva: kedves kérdező, gondolkodj már el azon, hogy azt a kevéske pénzt, amennyiért te magadból egy hónapon keresztül hülyét csinálva uszítasz itt, a főnökeid borravalóként hagyják ott egy este, miután kimulatták magukat egy újabb túlárazott közbeszerzés megnyerésekor.

Üdv:

egy gondolkodó, a választástól idén először távol maradó nemzeti-konzervatív választópolgár

2022. márc. 29. 20:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Váalaszt kaptál. Igen, tényleg.

1,8 milla ember ellenvéleménye, nem ér semmit :(

2022. ápr. 4. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!