Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik magyar híroldal a...

Melyik magyar híroldal a leghitelesebb és részletesebb az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Melyiket szoktátok olvasni? Portfolio szerintetek jó?

2022. márc. 26. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Nekem a portfolio a legjobb.
2022. márc. 26. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Magyar egyik se. Annyi kamu hírt leadnak, hogy már lassan az ukránok győznek. Általában a nyugati médiától veszik át, azok meg az ukránoktól. Leghitelesebb a VK mert ott maguk az emberek osztanak meg híreket, képeket videokat.
2022. márc. 26. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
13%
vadhajtasok.hu
2022. márc. 26. 18:17
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
A portfolio egy bulvárlap, ha hiteles tájékoztatás érdekel, akkor azt semmiképpen sem ajánlom. A telex is érdekes, biztos ami biztos, a teljes tudósításukat feltételes módban írják :D
2022. márc. 26. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

nem rossz a Portfolio, csak sajnos egy -két hirbe kapaszkodik bele,ha részletesebben szeretnél tájékozódni ,akkor külföldi hirportálok kellenek: ilyen is meg olyan is(Sky,DW,Al-Jaseera..stb)

normális igazi hírportál(magyar) sajnos nincs

2022. márc. 26. 18:19
 6/9 Dzsonszi ***** válasza:
#2 A VK amúgy mennyire megbízható? Regisztrációhoz ha jól látom telefonszám is kell és nem akarom, hogy percenként hívogassanak :D
2022. márc. 26. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom melyik a leghitelesebb, én a portfoliot szoktam olvasni, meg vagyok elégedve velük, viszonylag pártatlanok. Nem szeretem ha egy média nagyon elfogult.
2022. márc. 26. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:

2/5

A VK nem tud hiteles lenni ,mert ha nem éppen az orosz propagandának hiteles ugymond,15 évet kaphat a posztolgató orosz user

2022. márc. 26. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:
73%

"A VK amúgy mennyire megbízható?"

Megbízhatóbb mint a fészbúk. Ott divat ez a kúrogatás, meg reklámok.

2022. márc. 26. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!