Melyik magyar híroldal a leghitelesebb és részletesebb az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Melyiket szoktátok olvasni? Portfolio szerintetek jó?2022. márc. 26. 18:12
2/9 anonim válasza:
Magyar egyik se. Annyi kamu hírt leadnak, hogy már lassan az ukránok győznek. Általában a nyugati médiától veszik át, azok meg az ukránoktól. Leghitelesebb a VK mert ott maguk az emberek osztanak meg híreket, képeket videokat.
4/9 anonim válasza:
A portfolio egy bulvárlap, ha hiteles tájékoztatás érdekel, akkor azt semmiképpen sem ajánlom. A telex is érdekes, biztos ami biztos, a teljes tudósításukat feltételes módban írják :D
5/9 anonim válasza:
nem rossz a Portfolio, csak sajnos egy -két hirbe kapaszkodik bele,ha részletesebben szeretnél tájékozódni ,akkor külföldi hirportálok kellenek: ilyen is meg olyan is(Sky,DW,Al-Jaseera..stb)
normális igazi hírportál(magyar) sajnos nincs
6/9 Dzsonszi válasza:
#2 A VK amúgy mennyire megbízható? Regisztrációhoz ha jól látom telefonszám is kell és nem akarom, hogy percenként hívogassanak :D
7/9 anonim válasza:
Nem tudom melyik a leghitelesebb, én a portfoliot szoktam olvasni, meg vagyok elégedve velük, viszonylag pártatlanok. Nem szeretem ha egy média nagyon elfogult.
8/9 anonim válasza:
2/5
A VK nem tud hiteles lenni ,mert ha nem éppen az orosz propagandának hiteles ugymond,15 évet kaphat a posztolgató orosz user
9/9 anonim válasza:
"A VK amúgy mennyire megbízható?"
Megbízhatóbb mint a fészbúk. Ott divat ez a kúrogatás, meg reklámok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!