Miért akartok megint Gyurcsányra szavazni?
Figyelt kérdés
Már egyszer tönkretette az országot az MSZP vel, ő maga mondta hogy nem csináltak semmit 4 évig, most megint ezt akarjátok? Márky Zay Péter mögött is csak DK áll, mivel ők vannak a legtöbben.2022. márc. 26. 13:11
11/13 anonim válasza:
Annyi a különbség gyurcsány és Orbán között, hogy gyurcsány azért mondta azt a beszédet hogy felrázza a kormány és pártja támogatóit, hogy ennél a teljesítménynél több kell, hátba is szúrták. Orbán sleppje úgy ragaszkodik a mézes bödönhöz, hogy 1 lépést nem mozdul mellőle, annyit loptak, hogy az emberek többsége nem tudja megkülönböztetni a milliót a milliárdtól. Egyszerűen nem fogják fel milyen vagyont harácsoltak össze. Az is felmerül kérdésként, hogyha ennyit lopnak akkor az miért nem látszik? Nos azért, mert olyan pénzt kopnak el ami korábban nem állt rendelkezésre így nem fogják fel az emberek milyen életszínvonal növekedéstől fosztották meg őket.
13/13 anonim válasza:
Nem tudom én csak egy idióta összefogásos vagyok, csak a krumplis akármit tudom mondogatni, mint a többi kretén összefos akarom mondani összefogásos társam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!