Hogy lehetnek sokan annyira elvakultak/fanatikusok, hogy Gyurcsányra (illetve, egyáltalán a baloldalra) szavaznak?
A Fidesz (és feltételes módban a Mi Hazánk Mozgalom is) legalább megvéd a migránsoktól, támogatja a Covid elleni vakcinát, tesz valamit a cigánybűnözés ellen, illetve nem engedi a hülye LMBTQ, Gender, és hasonló propagandák terjesztését. A baloldal viszont mindezen intézkedések ellen van. Sőt, minden józan tett ellen... Önálló gondolata sincs.
(Habár a Fidesznek annyi hibája van, hogy "jónak" találja a hazai egészségügyet, pedig a valóságban az romokban áll, katasztrofális a helyzet. Illetve, túlságosan sokat költ a sportra. A Mi Hazánk pedig tévesen úgy gondolja, hogy minél hamarabb nyitni kellene, még járványhelyzetben is. Illetve TALÁN szintén téved annak kapcsán, hogy bevezetné a halálbüntetést.)
Nem szándékozom ezzel a kérdéssel senkit sem felhergelni.
Nagyon jól látod a helyzetet Kérdező, csak annyitennék hozzá, hogy az egészségügyi rendszerre már eddig is sokszorását költötte a Fidesz a korábbi balos kormányoknál.
2018 Origo : "77 kórház, 54 szakrendelő és 97 mentőállomás újult meg."
"budapesti egészségügyi rendszer fejlesztésére a következő években 700 milliárdot költenek"
2021 HírTv "A miniszter kitért arra, hogy az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program és a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretében 37 egészségügyi fejlesztést hajtottak végre 324,5 milliárd forintért. Ezen belül mintegy 170 milliárd forintból biztosították 21 kórház infrastrukturális fejlesztését, illetve korszerű eszközök beszerzését.", " egészségügyi dolgozók számának és képzettségi szintjének növelésére uniós forrásból több mint tízmilliárd forintot fordítottak. Ennek a programnak a keretében 18 ezren részesültek különböző típusú képzésben vagy támogatásban."
Higgyétek el, rengeteg jelentős egészségügyi fejlesztés zajlik. Én a gyöngyösi Bugát Pál kórházban személyesen tapasztaltam, láttam az utóbbi években a nagyon komoly konkrét infrastrukturális fejlesztést.
4
Köszönjük a fideszes propagandát, kár hogy a fele sem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!