Mi hazánkosok , ti is az ellenzékre szavaztok?
Szerintem így van a legjobb esélye a mi haznánknak, ha az ellenzéki összefogás kerül kormányra. A fidesz diktatúrát ezerszer nehezebb lenne leváltani mint a bal oldalt ha kormányra kerülnek.
A mihazánk most mindenképp bekerül a parlamentbe, így én az ellenzékre adom a voksom hogy könnyebb dolgunk legyen 4 év múlva .
Értem ezt az érvelést, és elfogadom, de támogatni nem tudom. Én már nem taktikázgatok, ha a Mi Hazánk nem lenne, akkor el sem mennék szavazni. Ha a körzetemben nem lenne egyéniben Mi Hazánkos jelölt, akkor egyéniben érvénytelenül szavaznék stb.
De, ha valaki eképp gondolkodik, akkor már listán szavazzon a Mi Hazánkra, és egyéniben az Összefogásra.
Vannak Mi Hazánkosok, akik meg egy Összefogás kormánytól tartanak inkább, és azt fontolgatják, hogy a Fideszre szavaznak emiatt. Ezt is megértem, ezt sem támogatom. Nekik is inkább ezt javaslom, ha már muszáj: listán szavazzanak a Mi Hazánkra, és csak egyéniben a Fideszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!