Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szimpatikus valakinek Rákay...

Szimpatikus valakinek Rákay Philip?

Figyelt kérdés

Szép, nagymagyar neve van.

Múltkor még láttam feszített a száz milliós csilivili Maybach-Mercédesében. Miért nem Ladát vesz az Orbánnal összelopott pénzéből?

2022. márc. 25. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Rákai Fülöp herceg
2022. márc. 25. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Rákai Kálmán jobbágy
2022. márc. 25. 21:06
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Nekem tetszik, hogy jön ezzel a hangzatos nyugati névvel, meg előadja ezt az "amerikából jöttem" stílust. Közben meg sosem élt külföldön.😄
2022. márc. 25. 21:07
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Azért én pont nála gondolkodtam el azon, hogy kinek mennyit ér az hogy egyszer s végleg leírja magát az ország előtt.
2022. márc. 25. 21:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Rá gondolsz: https://www.youtube.com/watch?v=-BaeeFH_c1U ?

Nem, nem szimpatikus.

2022. márc. 25. 21:50
 16/18 KajlaMackó ***** válasza:
4%
Philip egy rendkívül intelligens, bátor patrióta. És nem, nem a fidesznek köszönheti sikerét. A szívére és az eszére hallgat, és egy igazi hazafi, és kötelességének érzi kiállnia az igazság mellett. Egyébként nem tudom ki volt az a rendkívül értelmes, aki kapcsolatba hozza, az autóját és a nyugatot. Attól még, hogy nem ért egyet a nyugati szélsőliberalizmussal, és a hazáját szeretné megóvni, lehet Mercedese.
2022. ápr. 3. 19:36
 17/18 KajlaMackó ***** válasza:
0%
Egyébként nem 100 milliós, és nem is Maybach Mercedese van.
2022. ápr. 3. 19:45
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
A Z+-os videói alapján egy tapló, aki szemernyit sem tiszteli a nőket, kinézetre meleg, mint a kályha, és a "Philip" művésznév sem épp nemzethy. Számomra megfejthetetlen az ő jelenléte a fidesz oldalán.
2022. okt. 3. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!