Szimpatikus valakinek Rákay Philip?
Figyelt kérdés
Szép, nagymagyar neve van.
Múltkor még láttam feszített a száz milliós csilivili Maybach-Mercédesében. Miért nem Ladát vesz az Orbánnal összelopott pénzéből?
2022. márc. 25. 20:21
13/18 anonim válasza:
Nekem tetszik, hogy jön ezzel a hangzatos nyugati névvel, meg előadja ezt az "amerikából jöttem" stílust. Közben meg sosem élt külföldön.😄
14/18 anonim válasza:
Azért én pont nála gondolkodtam el azon, hogy kinek mennyit ér az hogy egyszer s végleg leírja magát az ország előtt.
15/18 anonim válasza:
Rá gondolsz: https://www.youtube.com/watch?v=-BaeeFH_c1U ?
Nem, nem szimpatikus.
16/18 KajlaMackó válasza:
Philip egy rendkívül intelligens, bátor patrióta. És nem, nem a fidesznek köszönheti sikerét. A szívére és az eszére hallgat, és egy igazi hazafi, és kötelességének érzi kiállnia az igazság mellett. Egyébként nem tudom ki volt az a rendkívül értelmes, aki kapcsolatba hozza, az autóját és a nyugatot. Attól még, hogy nem ért egyet a nyugati szélsőliberalizmussal, és a hazáját szeretné megóvni, lehet Mercedese.
17/18 KajlaMackó válasza:
Egyébként nem 100 milliós, és nem is Maybach Mercedese van.
18/18 anonim válasza:
A Z+-os videói alapján egy tapló, aki szemernyit sem tiszteli a nőket, kinézetre meleg, mint a kályha, és a "Philip" művésznév sem épp nemzethy. Számomra megfejthetetlen az ő jelenléte a fidesz oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!