Csak nekem lenne kedvem bemosni egyet Rákay Philip-nek?
Figyelt kérdés
Állandóan feldobja a facebook, és olyan szinten tenyérbemászó az ábrázata és stílusa, hogy az még a propagandista csicskák között is extrának számít.2022. jan. 24. 11:54
1/14 anonim válasza:
Minél többen jelentsétek, a Facebook szokta törölni és szankcionálni a szándékosan álhíreket és hazug propagandát terjesztő fizetett pribékeket. Undorító, hányadék az az ember. Mondjuk a fideszesek sorába tökéletesen beleillik.
3/14 anonim válasza:
"Minél többen jelentsétek"
házmester baloldal
a nagypapika büszke lenne rátok
4/14 anonim válasza:
a hirdetés jobb felső sarkánál három pontra kattints
katt--> hirdetés jelentése
és ott én a félrevezetés,csalás -ra szoktam kattintani, ha van a propagandában valami hazugság
többet nem fogod látni
igaz van tucatnyi fideszcsicska, de én már csak hetente 1x látom, hogy az én pénzemből hazudnak nekem
5/14 anonim válasza:
4
csak míg régen a rendszer ellenségeit jelentették egymást az emberek, most a nép, közpénz ellenségeit jelentjük.
azokat, akik nekünk okoznak kárt.
6/14 anonim válasza:
nekem donáth annának lenne kedvem bemosni
de nem jelenteném fel, mert nem vagyok olyan, mint a nagypapikája
7/14 anonim válasza:
Az igazi keresztény konzervatív magyar, aki még a születési nevét sem vállalja fel. Vagy valamilyen ősi hun név a Phillip? Szerencsére nem szoktam facebookozni, így csak youtubeon hallottam róla. Annyi is bőven elég.
8/14 anonim válasza:
a dobrev fanok meg ne szólaljanak már
9/14 anonim válasza:
8
nem vagyunk dobrev fanok!
csak a sültkrumplik hiszik azt, hogy a fideszellenesek és csalásellenesek mind dovbrevisták
10/14 anonim válasza:
akkor miért pontoz le a DK aktivista, amikor dobrev mamikát merem szidni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!