Szerintetek, ha nem lenne a fidesz által kreált propaganda, akkor lenne, aki a fideszre szavazna?
Márki-Zay-ra mondják, reklámozzák, hogy össze -vissza beszél. Ez szerintem be tudható esetleg annak is, hogy elfáradt! Arról viszont szó sem esik, hogy Orbán is ugyanezt csinálja, sőt mást tesz, mint amit mond vagy ígér...
Én csak azokat a nyugdíjjasokat sajnálom, akik elhiszik a Fidesz által kreált propagandát. És sokan (fiatal/idős)nem veszik észre, hogy az egész országról a bőr is le van húzva, hogy a fizetésünk nincs összhangban a bolti árakkal, és hogy ma már szinte képtelenség saját lakáshoz hozzá jutni! Ha a Fidesz nyer április harmadikán, mi lesz magyarország sorsa? Többen elmennek majd Magyarorszàgról?
#32 Nem egyértelmű?Mit forgatod a szemed?Az ingyenes buszjáratot nem használtam soha.Meg úgy egyébként jóformán senki más sem.Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy rendes buszok vannak, amik mindenfele járnak a városban.Mini busz van, ami ritkán közlekedik, és csak egy adott útszakaszon.Ezt nem úgy kell elképzelni, mint mondjuk a szegedi vagy a budapesti városi tömegközlekedést.
Nekem, veled ellentétben nincs vezérem.Akkor a te vezéred Márki?
Köszönöm, hogy helyiként segítesz a reális kép kialakításában.
A média sokszor ferdít, és féligazságokat közöl.
Ha csak ezt a buszjárat dolgot vesszük:
Annyit közöl a sajtó, hogy van.
Azt nem mondja senki, hogy ez egy minibusz, ami rövid szakaszon, és ritkán jár.
És még mondják, hogy csak a kormánynak van propaganda sajtója.
Hm...
Nos, nem a propaganda miatt szavazok a Fideszre, hanem azért, mert "kicsiben" 3 éve nyögjük a Márki-Zay által létrehozott, Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) ámokfutását városunkban, és baromira elegünk van belőle.
A Fidesz se piskóta, de ők a kisebbik rossz.
Borzalmas a városvezetésünk, várjuk a 2024-et, mert már a nagy ellenzéki szavazótábor egy része is jobbnak látta volna, ha inkább marad a korábbi, Fideszes városvezetés.
Országos szinten is erre kell felkészülni, a "mindegy, hogy ki lesz, csak ne Orbán" felfogás baromi veszélyes.
Nem vagyok elkötelezett hívője, mert ha lenne ésszerűbb alternatíva, fejet hajtanék előtte, de nincs.
23as, félreértettél. 😂
No nem baj. A "nem"-et arra válaszoltam hogy a kommunizmusban állami tulajdont vettek el. Nem a kommunizmusban vették el, hanem a rendszerváltásnál árverezéssel. Más jogi kategória.
22es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!