Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék NEM AKAR fegyverek...

Az ellenzék NEM AKAR fegyvereket és katonákat küldeni Ukrajnába, de a Fidesz ezt hazudja, mennyire tisztességes így a választás?

Figyelt kérdés

A Covid tájékoztatóba a Fidesz képes volt azt leírni hogy az ellenzék álláspontja hogy fegyvereket küldene???

Eleve mekkora gusztustalanság ezt a Covid tájékoztatóba beleírni, másrészt NINCS ILYEN ÁLLÁSPONTJUK.

2022. márc. 24. 15:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#20 Nehogy azt gondold, hogy megnyitják. Elolvasni meg főleg nem fogják.

Amúgy Ukrajna és a mozgalmaik, folyamataik története szerintem az egyik legérdekesebb és legizgalmasabb Európában.

2022. márc. 25. 22:30
 22/23 anonim ***** válasza:

21

Hát, a mai haladároknak a Mazepa név sem mond semmit.

2022. márc. 25. 22:33
 23/23 anonim ***** válasza:

#22 LOL Párhuzam, vagy különbség?

Bandera még kevesebbet.

Egyébként kíváncsi vagyok, Zelenszkij-t 10 év múlva hogyan fogja értékelni a nyugat, az oroszok, es az ukránok. Ez attól is függ, hogy ez most hogyan alakul.

Én azon vagyok időnként kiakadva, hogy az emberek mindenképpen választani akarnak egy jó, meg egy rossz oldalt anélkül, hogy tudnák, miről is beszélünk.

Most éppen az orosz kereskedőket akarnák megverni, mint a covid elején a kínaiakat (akik amúgy mongolok, vagy koreaiak voltak, de "mindegy, vágottszemű") Nekem mindegy, de ez annyira azánalmas

2022. márc. 25. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!