Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék NEM AKAR fegyverek...

Az ellenzék NEM AKAR fegyvereket és katonákat küldeni Ukrajnába, de a Fidesz ezt hazudja, mennyire tisztességes így a választás?

Figyelt kérdés

A Covid tájékoztatóba a Fidesz képes volt azt leírni hogy az ellenzék álláspontja hogy fegyvereket küldene???

Eleve mekkora gusztustalanság ezt a Covid tájékoztatóba beleírni, másrészt NINCS ILYEN ÁLLÁSPONTJUK.

2022. márc. 24. 15:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
Fidesz meg a tisztesség... Már ott kibújt a szög a zsákból, hogy mindent a hatalomért, mikor '98-ban Orbán összeállt Torgyánnal, és felajánlott neki a min.elnök helyettes pozíciót, csak azért, hogy az akkori MSZP-t legyőzzék. És ezek után még a Fidesz moslékozik? Hányinger banda!🤮
2022. márc. 24. 17:00
 12/23 anonim ***** válasza:
31%
Akkor végül is mit akar az ellenzék? Mit tegyünk? Mert pl olyan javaslataik vannak, hogy zárjuk el az orosz gázt. Az, hogy ezzel milliók megszívják, miért nem érdekli őket? Emberségből nálam leszerepeltek.
2022. márc. 24. 17:31
 13/23 anonim ***** válasza:
51%
#12, az is eljutott az agyadig, hogy mi volt az indok, vagy csak annyi jutott el, hogy el akarják zárni?
2022. márc. 24. 17:36
 14/23 anonim ***** válasza:
36%

ma 17:31

A szomszéd Ukrajnában porig bombázzák az oroszok a városokat, és eközben te tényleg azon tudsz aggódni, hogy mi lesz, ha elzárják a gázt? Ha az orosz agressziót nem állítjuk meg, nemsokára lényegesen nagyobb problémákkal kell szembenézni, mint hogy van-e gáz vagy nincs, meg hogy jaj csökken-e a rezsi.

2022. márc. 24. 17:44
 15/23 anonim ***** válasza:
55%
Ráadásul a plakátjaikon is hazudnak. Ömlik az emberekre a Fidesz hazugságkampánya.
2022. márc. 24. 17:54
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Engem érdekelne, hogy az ellenzék miért nem ismeri az orosz támadás valódi okait? Mert azt már marhára unom, hogy Putyin szerintük azért támadott, mert unatkozott, és random rábökött a térképen egy országra, majd csak úgy támadott. Aki kellően szamár az beéri ilyen dedós magyarázatokkal az ellenzéktől.
2022. márc. 24. 19:41
 17/23 A kérdező kommentje:

16os.

Putyin egy aljadek aki lerohanta Ukrajnat erre NINCS OK max a te fejedben! Ne vedd Putyint mert nincs ertelme!

Az agresszor es az aldozat kozott van kulonbseg.

2022. márc. 25. 01:38
 18/23 anonim ***** válasza:

17

Csak tudni akarom, hogy miért nem tudjátok a valós okokat, és miért hazudoztok helyette?

2022. márc. 25. 15:56
 19/23 anonim ***** válasza:

#18 Azért nem tudják, mert ahhoz elő kellene venni egy történelem anyagot, és egy szalagcímnél több betűt kellene elolvasni. Ez sokakanak nehézséget okoz.

Előzmények:

[link]

[link]

[link]

[link] (Zelenszkij nemrég az UPA jelképével ellátott pólóban adott interjút. Nem meglepő. Banderát nemzeti hőssé akarta avatni, csak bürokratikus problémák akadályozták meg ebben.)

[link] 18+ tartalom!

MINSZKI Egyezmények: [link] Ezeket a nyugati államoknak kellett volna felügyelniük, hogy Ukrajna megvalósítsa az egyezményekben aláírt pontokat, de nem tették, így Ukrajna egyetlen pontot sem teljesített ezekből. Én úgy gondolom, hogy ez a konfliktus alapja, és az orosz származásúak kiszorítása Ukrajnából pedig egy kellemesen meglovagolható ürügy. Ha a Minszki Egyezmények megvalósulásának hiánya lett volna a hivatalos indok, akkor közvetlenül a NATO-val állt volna szemben Oroszország, de így ezt el tudta kerülni, és enélkül fogja kikényszeríteni az egyezményeben leírtak megvalósulását.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A kárpátaljai magyarokkal kapcsolatban ez is az egyik kedvenc témám volt a modernkori történelemből, úgyhogy nekem mindez nem újdonság. A legtöbbek az elmúlt 8 évben sem figyeltek oda erre a problémára, ezért nekik teljesen új.

Engem az egész csak történelmi okokból érdekel, és kb mint egy TV sorozatot figyelem az eseményeket. Egyik oldalnak sem akarok drukkolni, mert mindketten gyilkolásszák egymást, és ezt nem szeretem.

Kellemes olvasást, tanulást!

2022. márc. 25. 16:43
 20/23 anonim ***** válasza:

19

Én tudtam, ők pedig hátha hajlandóak megnyitni a linkjeidet :)

2022. márc. 25. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!