Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP kijelentéseiről mi a...

MZP kijelentéseiről mi a véleményed? Megállja a helyét?

Figyelt kérdés

-"Azé győzünk, mert a nyugdíjasokat megtizedelte a COVID..pusztulnak.."

-"Akik a kormány migráció elleni politikáját elhiszik azok szerencsétlen, sotobák"..."2-3 generáció mulva úgyis magyarok lesznek"

-"szüléshez nem kell orvos"

-"6 gyerekem van" közben 7 van neki

-"a fideszesek ha összejönnek sem tudnának egy keresztrejtvényt megfejteni"

-"küldött egy fideszes néni egy rejtvényt, nem írta rá a nevét az írásából gondolom hogy nő volt"

-"Dobrev Klára értelmes, annak ellenére hogy nő"

-" Trianon <==> Jacko és Steve Wonder is inkább vak, mint fekete"

-" a fideszesek trágyával etetett gombák"

-"az embereknek éreznie kell az energiaárakat".."Nem marad a rezsicsökkentés, olyan formában mint ma".."marad a rezsicsökkentés természetesen a jelenlegi formában"

-"A 13. havi nyugdíj egy böszmeség"

-"Bajnai jó volt, mert elvette a 13.havi nyugdíjat"

-"a minimálbérre tulajdonképpen nincs is szükség"

-"Nem is kell sürgősségi ellátás csak a megyeszékhelyen"..."menjenek szegedre műteni".."adok egy repjegyet menjenek indiába műteni"

-"fűszoknyás ápolók lennének...akkor vagyok nyugodt ha az egészségügy üzlet"

2022. márc. 24. 11:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
81%
Ebből kb csak a 6 gyereket mondta véletlenül. Megnézném, aki ilyen miatt kötözködik, az hogy tudna teljesíteni ilyen helyzetben, mikor 100 helyre kell menni mindennap, rengeteget beszélnie, sokszor ugyanazokat a dolgokat ismételnie. Függetlenül attól, hogy támogatja valaki, vagy sem, szerintem ez emberi dolog, hogy téveszt. Én is mondtam már mást véletlenül, mint amit gondoltam, szerintem ez bárkivel megeshet.
2022. márc. 24. 13:07
 12/32 anonim ***** válasza:
83%
Megnézném ha Orbán egyszer az életben elmenne olyan helyre interjút adni, ahol nem előre megírt kérdésekre kéne válaszolnia, akkor mennyi baromságot hordanak össze. Mert ő jellemzően az ilyen kérdésekre annyit tud mondani, hogy "boldog karácsonyt kívánok".
2022. márc. 24. 13:16
 13/32 anonim ***** válasza:
42%
Az a baj ha nyer nem ő vagy gyurcsány megy az ukrán frontra hanem a magyar nép
2022. márc. 28. 21:10
 14/32 anonim ***** válasza:
50%

Nem politikusként (értsd: nekem nem kell vigyázni a számra) hadd mondjak én is valamit: Szerintem mindannyian tudjuk, még azok is, akik itt most borzonganak (dehogy borzonganak, csak borzongatni akarnak), hogyha ez most nem politikai műfaj lenne - ahol is a szavazók reményben SAJNOS meg kell nyalni nemhogy a leghülyébb, legócskább, hanem mit ne mondjak, egyenesen lámpavasra való, mások életének megfélemlítésén, eltaposásán felkapaszkodott közönséges aljadék társadalmi rétegek hátsóját is - akkor ezek a túlszaladt kimondások nem soknak, hanem messze nagyon-nagyon kevésnek bizonyulnának.

Amúgy pedig egy olyan párt, ami komplett társadalmi osztályok elűzését, árokba rúgását, városok, térségek, nem egyházi iskolák, stb. kiéheztetését, vagy épp a nullára leépített kórházi nemellátás során tudatos népirtást végez célzottan ellenzéki környékeken, az ne beszéljen arról, hogy valamelyik általuk semmibe nézett, kifosztott, árokba taposott embernek Márkiék belegázoltak a lelkébe. Azt is úgy, hogy hatszáz óra beszédanyagból kiollóztak és kikerekítettek mindenféle szemen szedett hazugságot. Mert nem tudják már mivel 6asszák a rohadt jódolgukat az unatkozó kivagyi kölkeik ott a budai hegyek karéjában, míg mások szenvednek miattuk odalenn, a földi életben, mint a pokol. És akkor előadják itten, hogy szegény nyugdíjasok meg lettek sértve. Melyik, amelyiket még nem irtották ki a várólistával? Az ő nagyanyjuk persze majd megy a magánfogászatra meg a magánklinikára abból a pénzből, amit a másik verítékéből szorgos munkával magukhoz lapátoltak. Harmadik lakásra felvehető negyedik ház... aztán fizesse ki a fajtájuknak a benzinárstoppot a behemót autójába az ápolónő az adójából. Szépelegjen a k. isten az ilyenekkel.

Ha Fidesz annyira egyet ért a 13. havi nyugdíjjal, akkor mért nem adta 12 évig? Ha annyira érdekli a közellátás, akkor mért hívják az emberek halálkórháznak az állami kórházakat?

2022. márc. 28. 21:22
 15/32 anonim ***** válasza:
30%

#13: A magyar nép nem megy a frontra, ne dőlj be minden hazugságnak.

#14: Tökéletesen leírtad a lényeget.

2022. márc. 28. 21:26
 16/32 anonim ***** válasza:
46%
Ezek kozul egyiket sem mondta. Talan a 6 gyereket igen de csak rosszul mondta egyszer, az osszes tobbi alkalommal 7 gyereket mondott.
2022. márc. 29. 03:12
 17/32 anonim ***** válasza:
32%

És gondoljátok bele, ez az ember a legjobb amit a baloldal jelölni tudott.

Az, hogy a magyarok mennek a frontra vagy nem, azt nem MZP dönti el,ő mindenben azt teszi amit az EU/NATO fog mondani, mert az ugye a legjobbakat akarja nekünk, lásd pl.Trianon, vagy a privatizáció a 90-es években

2022. márc. 29. 07:51
 18/32 anonim ***** válasza:
38%
Tényleg a legjobb. Fél éve semmi disznóságit nem tudtak róla előásni, max pár szerencsétlen mondatot. Ez alapján full becsületes.
2022. márc. 29. 08:47
 19/32 anonim ***** válasza:
75%
Tele van hazugsággal a kérdés. Nyilván a kérdező sem hiszi el (annyira ő sem lehet setét), hanem feladatot hajt végre.
2022. márc. 29. 20:35
 20/32 A kérdező kommentje:
Ok, akkor így Isteni megmérettetés után fussunk neki mégegyszer: MZP kijelentéseiről mi a véleményed? Megállja a helyét?
2022. ápr. 4. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!