Kik finanszírozzák a fideszt lejárató oldalakat?
Nem olvasom őket, de az elmúlt hetekben az FB ömleszti rám a kormányellenes hirdetéseket, csak a legutóbbi 5 percben ezeket ajánlotta: EzaLényeg, HírKlikk, Erősítő, Pegazus.info.
Persze érthető, hisz nyakunkon a választás, csak elgondolkodtam, hogy kik állhatnak e mögött? Kormánypárti oldalakat nem dob fel, vagy nagyon ritkán, ez lehet az algoritmus miatt? Ellenzéki vagyok, de nem követek nagyon szélsőséges oldalakat, mint pl a fent említettek, így nem tudom eldönteni, hogy az ellenzék ennyire rákapcsolt vagy csak az algoritmus szűri a tartalmakat?
ne trollkodj
Az internet a fidernyák hirdetésekkel van tele amit mi adófizetők fizetünk
"legutóbbi 5 percben ezeket ajánlotta: EzaLényeg, HírKlikk, Erősítő, Pegazus.info.
Persze érthető, hisz nyakunkon a választás, csak elgondolkodtam, hogy kik állhatnak e mögött?"
Csak egy tipp, de szerintem az EzaLényeg mögött az EzaLényeg, a HírKlikk mögött a HírKlikk, az Erősítő mögött az Erősítő, a Pegazus.info mögött pedig a Pegazus.info áll.
2
nem vagyok troll, tényleg ezt tapasztalom hetek óta. Nagyon ritkán találkozom Rákay Philip ajánlással illetve a Deak Danit tolta, de ő hamar letiltott, azóta semmi propaganda. Hogy az interneten mi megy, nem tudom, mivel adblockert használok az összes böngészőmhöz, egyedül az FB tudja ezt kikerülni (meg az enkór).
11:30
Na mond még neveket, ma már 3.-at tiltottam, na a “nagymagyar” Rákay Kálmánt most tiltom
11;51
Az oldalukat, rámegyek és ott a Block-ra most már ha rákeresek a FB keresőben se adja be az oldalt, csak a beállításokban tudnám visszahozni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!