Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik finanszírozzák a fideszt...

Kik finanszírozzák a fideszt lejárató oldalakat?

Figyelt kérdés

Nem olvasom őket, de az elmúlt hetekben az FB ömleszti rám a kormányellenes hirdetéseket, csak a legutóbbi 5 percben ezeket ajánlotta: EzaLényeg, HírKlikk, Erősítő, Pegazus.info.

Persze érthető, hisz nyakunkon a választás, csak elgondolkodtam, hogy kik állhatnak e mögött? Kormánypárti oldalakat nem dob fel, vagy nagyon ritkán, ez lehet az algoritmus miatt? Ellenzéki vagyok, de nem követek nagyon szélsőséges oldalakat, mint pl a fent említettek, így nem tudom eldönteni, hogy az ellenzék ennyire rákapcsolt vagy csak az algoritmus szűri a tartalmakat?

2022. márc. 24. 11:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Soros, Gyurcsány és a migránsok.
2022. márc. 24. 11:17
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

ne trollkodj

Az internet a fidernyák hirdetésekkel van tele amit mi adófizetők fizetünk

2022. márc. 24. 11:18
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem mindegy? A Fideszed a KÖZmédiába nem engednek be ellenzékit csak 4 évente, 10 nap és ennek vége lesz. 🥰
2022. márc. 24. 11:18
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Bárki is finanszírozza jól teszi.
2022. márc. 24. 11:20
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Sóórós, gyúcságy, Brűűzel
2022. márc. 24. 11:20
 6/14 anonim ***** válasza:
56%

"legutóbbi 5 percben ezeket ajánlotta: EzaLényeg, HírKlikk, Erősítő, Pegazus.info.

Persze érthető, hisz nyakunkon a választás, csak elgondolkodtam, hogy kik állhatnak e mögött?"

Csak egy tipp, de szerintem az EzaLényeg mögött az EzaLényeg, a HírKlikk mögött a HírKlikk, az Erősítő mögött az Erősítő, a Pegazus.info mögött pedig a Pegazus.info áll.

2022. márc. 24. 11:21
 7/14 A kérdező kommentje:

2

nem vagyok troll, tényleg ezt tapasztalom hetek óta. Nagyon ritkán találkozom Rákay Philip ajánlással illetve a Deak Danit tolta, de ő hamar letiltott, azóta semmi propaganda. Hogy az interneten mi megy, nem tudom, mivel adblockert használok az összes böngészőmhöz, egyedül az FB tudja ezt kikerülni (meg az enkór).

2022. márc. 24. 11:30
 8/14 anonim ***** válasza:
21%

11:30

Na mond még neveket, ma már 3.-at tiltottam, na a “nagymagyar” Rákay Kálmánt most tiltom

2022. márc. 24. 11:37
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
8: a hirdetését tiltod le? Úgy tudtam,azt nem lehet, mert mindig más accountokról nyomják a hirdetéseket, hogy ne lehessen egyben minden fideszes hirdetést tiltani
2022. márc. 24. 11:51
 10/14 anonim ***** válasza:
41%

11;51

Az oldalukat, rámegyek és ott a Block-ra most már ha rákeresek a FB keresőben se adja be az oldalt, csak a beállításokban tudnám visszahozni…

2022. márc. 24. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!