MZP-nek mennyi lehet az I.Q-ja az alapján, amiket beszél?
"A magyar csodagyerek 195 I.Q-van (Mensa teszten) sem tudott egy vidéki főiskolát elvégezni."
És 50-es IQ-val el tudta volna?
Vérmes Fidesz-utáló vagyok, gyűlölöm Orbánt a gusztustalanságaiért, de szerintem Európa legzseniálisabb politikusa(inak egyike). Sajnos. Ha nem lenne esze, nem építhetett volna ki ilyen látszatdemokratikus kváziduktatúrát EU tagként Európa szívében...
Nagyon tud a fickó, talán még jól is indult, de aztán valami csúnyán félresiklott. Magas IQ szintet tippelnék neki, mlg ha EQ nem is társult hozzá.
15, Teljesen egyet értek, rengeteg ész kell hogy ennyi embert meg tudjon vezetni 12 éven át. Az évek alatt az lett Orbánbol ami ellen a kezdetekben harcolt.
Márki Zay Péter egy rendkívül intelligens több diplomás ember. Az biztos hogy több IQ- ja van mint a fidesz szavazóknak, a kérdezőnek összevetve.
Forrás,ahonnan szeded ezeket vágatlanul?
Én Elon Muskal szoktam hétvégente pókerezni,és Hawaira járok minden héten 6 napot és Hillary Duffal dugunk péntekenként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!