Miért nem kpnak a tanárok cafeteriát?
10# neeeeem, ez évekkel ezelőtt volt!!!
A havi 60!ezret egy az egyben félre tette, befektette....
14# ja, majd elhiszem, ha akarom.
Van a családban pedagógus, a hétköznapok munkaidejét nézve, ha az enyém pl 10, az övé maximum 6- is!
4# "Iskolában vagyok takarító, július 10 és augusztus 15 közt van csak szabadság tanároknak."
5# " Átlag 4 táborban dolgozom a nyáron, ez 4 hetet jelent."
-Ezek sem igazak! Közoktatásban juni 15 után még egy hétig van napi egy három órás értekezlet, de nem minden nap. juni 20-aug 23-ig semmi. 23-31-ig ismét napi egy értekezlet. + minden évszakban 1-2 hét szünet. ennyi
És már gyakornoknak is!!
-Ha szünidőben táboroztatsz, azért plusz heti 50 nettó + ebéddel.
-Magániskolákban van ez amit leírtatok, hogy kötelező nyári táboroztatás, de ott +100k nettóval többet fizetnek minden hónapban
14# "Taníts már le kérlek egymás után 5 órát, ugyanolyan érdekfeszítően. Erre készülni is kell ám, előző nap. "
Egy tanár minden évben ugyanazt tanítja. Ne már. Én fizika tanár vagyok. A fizika nem változott évszázadok óta semmit. Amiből felvételiztem abból már taníthattam volna. Még az egyetemen tanultak is messze keményebbek voltak a mai iskolai óráknál. Minden témából van egy csomó fénymásolt anyagom. Mit kell készülni? Hogy mi volt Newton törvényei? Készülnöm kell, hogy mit mondott Archimédész? :YXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!