Ha a civil kormányközeliek birkák,akkor a kormányközeli értelmiségi színész, művészvilág is?
Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 10:30
31/46 A kérdező kommentje:
Oké.. Nyílván vannak/lesznek csalódott vagy kissé elfordult emberek politikai oldaltól függetlenül.
Bár nekem Szabó Győző mindig is eléggé össze vissza ember volt emberileg.. Drogikon élt évtizedekig..
2022. márc. 23. 11:18
32/46 anonim válasza:
A Győző az előbb még hivatkozási alap volt, de most, hogy kiderült, nem fideszpárti, hirtelen drogos lett.
Ennyire álságosnak nem kellene lenni azért.
33/46 A kérdező kommentje:
De ugyanez volt(lenne) amikor a másik oldal lenne kormányon.
Ott is csak az elismerések, rsngért lennének bizonyos emberkék csókos ként.. Persze tisztelet a kivételnek ott is!!
2022. márc. 23. 11:21
34/46 anonim válasza:
Ismerek néhány művészt (festőket, írókat) és a véleményem az, hogy inkább NE politizáljon egyik sem. Önálló véleményük nincsen, vagy az egyik, vagy a másik oldal zsargonját fújják, lehetetlen velük mindenfajta mélyebb eszmecsere, mert jönnek a szokásos sablonok. Az egyik belpesti liberális zsidónak képzeli magát (pedig nem is az), és mintha tudathasadásos lenne, csak a holokausztról képes beszélni pedig köze sincs hozzá. A másik meg isteníti Demeter Szilárdot és képtelenség értelmesen beszélni bármiről is. Inkább írjanak vagy fessenek, mindenkinek jobb lesz.
35/46 A kérdező kommentje:
Szerintem Verebes is elkezdett jobbra húzni.
2022. márc. 23. 11:21
36/46 A kérdező kommentje:
34-es
Nyílván igazad lehet.. Sőt egyetértek. De ez szerintem mindkét politikai oldalra vonatkozhat nem?
2022. márc. 23. 11:26
37/46 anonim válasza:
#36 igen, azért is írtam példának kettőt, jobb és bal oldalról. De igazából mindegyik ilyen, akivel eddig találkoztam.
38/46 anonim válasza:
37: ismert emberekről van szó egyébként, olyanokról akiknek mi is halljuk a nevét rendszeresen?
39/46 A kérdező kommentje:
Csakhogy a kérdésre vissza térve.. akkor is vannak értelmes színművész és előadók a kormány oldalon. Jó,, oké.. gondolom, hogy vannak csókos ok is persze, nem is vitás, de akkor se gondolja már senki, hogy a Fideszt csak a birka emberek kedvelik. Mert NEM!! Felsoroltam kB 40 színművészt. Ez szerintem elég.
2022. márc. 23. 11:35
40/46 anonim válasza:
#38 művész berkeken belül ismertek, de nyíltan - tehát publicisztika-szinten csak az egyik író szokott politizálni (a többi a közösségi oldalán vagy társaságban) ő jobbos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!