Ha a civil kormányközeliek birkák,akkor a kormányközeli értelmiségi színész, művészvilág is?
Reviczky Gábor, Csőre Gábor,Bozsó Péter,Bede Fazekas Szabolcs, Szabó Győző, Pindroch Csaba, Bereményi Géza Szabó-Sipos Barnabás.. Biztos kihagytam még rengeteget a színművész világból.
Aztán..szerintem a legtehetségesebb, szimpatikusabb média értelmiség, Bethlen János..
És valóban nagyon sok zenész, fiatal előadó..
A Rakonczay testvérek, Rácz Gergő, Muri Enikő stb..
Ők mind egytől egyig csókos birkák az a lényeg ugye?
Oké értem én, hogy színházigazgatók lettek meg kaptak rangot is.. És? Baj?
De akkor se gondolja azt senki, hogy nincs egyáltalán senki értelmes a hazai művészvilágb ól.. Most kapásból 40-et felsoroltam.
A másik oldalon is ugyanez a helyzet nem? Ott is vannak értelmiségiek természetesen és buta cekebek. A baloldali kormány alatt is kaptak kitüntetéseket balos emberkék..
Nincs ezzel semmi baj.
De az ellenzékiek akkor ne mondják, hogy csak buta birka emberek vannak a Fideszesek között.
Szabó Győző pl. mitől fideszes? Elég sokszor felszólalt mellettük, az SZFE ügyben is pl:
Szabó Győző Vidnyánszkyról: Hát nincs lelkiismerete? | Mandiner
Szabó Győző: Vidnyánszky tényleg ennyire beleszarik az egészbe? | 24.hu
Egy friss kiállása márciusból a pedagógusokkal van bánásmód miatt:
SZABÓ GYŐZŐ : "Én is kiállok a pedagógusok jogaiért!"
Korábban azért közel állt a Fideszhez, mint ahogy Nagy Ervin is vagy Rudolf Péter, Kállóy Molnár Péter..
Ők már szerintem csalódtak a politikába.
Szabó Győző évekig arca volt a közszolgálati kormányközeli Petőfi rádiónak.
Nem a politikában, a fideszben:
Nagy Ervin: “Jön egy ilyen félnótás seggnyaló, egy ilyen Kocsis Máté-szerű képződmény…” (+videó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!