Orbant tenyleg kezeltek grazban a pszichiatrian? Vannak ra bizonyitekok?
Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 21:44
21/28 A kérdező kommentje:
21-es, majd ha kormanyvaltas lesz akar most, akar '26-ban valtjak le a fideszt, majd lesheted a fonokodet hogy viszik grazba..
2022. márc. 23. 00:22
22/28 anonim válasza:
#22. Vagy ha mégsem, akkor majd 2030-ban leshetem gondolom, mert akkor aztán már tényleg nagyon viszik, lol.
Srácok, beszoptatok egy 20 éves kamut, és a mai napig hisztek benne, mert hinni akartok benne. Ám ettől még nem bukik meg Orbán, ez a szomorú hírem.
23/28 anonim válasza:
#21 Független vagyok. Ez még nem változtat azon, hogy Orbánnak vannak problémái és a kérdés pedig erről szólt. A fröccsös delíriumnál meg minden bizonnyal magadból indultál ki.
24/28 anonim válasza:
Nem tudom, hogy van e rá bizonyíték hogy ott kezelik de anélkül is rengeteg a baj OV al.
25/28 anonim válasza:
#24. Addig oké, hogy vannak problémái, de ez a biztos forrásból tudott gyógykezelés annyira debil szöveg, hogy a fal adja a másikat. Néhány naponta előmászik ezzel valaki hosszú évek óta, hogy ő biztosan tudja. Sajnos nem tud semmit, épp az a baja, hogy egy jelentéktelen kisember, akinek senki sem ad a szavára, ezért szeretné a jólértesültség látszatát fenntartani. Nagyon szánalmas sajnos.
26/28 anonim válasza:
#25 Örülök, hogy képernyőn keresztül meg tudod állapítani, hogy ki mennyire jól értesült, anélkül, hogy tudnád, épp ki válaszolt 🙂 És minden bizonnyal te olyan jól értesült vagy, hogy biztosra tudod, hogy nem igaz, amit mondok. Ez mindig vicces 🙂 Ahogy gondolod, én vitázni nem fogok ezen.
27/28 anonim válasza:
#26. A névtelen felhasználó azt írja a gyakorin, hogy biztos forrásból tudja, és nyilván nem is ő ám a világ szánalma, hanem aki merészel nem hinni neki. Még egyszer kérdezem: vágod, hogy ez egy kicseszett régi kamusztori? :))
Andris, te vagy az?
Csak ez a cikk négy éves, b+, te meg itt várod, hogy mindenkinek leesen az álla a "bennfentes" infóid láttán. :D
És még Rónai Egon is belétek rúg egyet. :D Jézusom, de nevetséges.
28/28 anonim válasza:
Azért volt ott,mert jár a nyelve,mint a gyíké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!