Orbant tenyleg kezeltek grazban a pszichiatrian? Vannak ra bizonyitekok?
Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 21:44
11/28 anonim válasza:
#9: Csak nem megijedtél Kende bácsitól? :D
12/28 anonim válasza:
#12 Attól nem, de a butaságod ijesztő. Az orvos mit mondott rá? Nem fertőző?
13/28 anonim válasza:
#11: Nem veszed észre, hogy mennyire szánalmas vagy? Már ellenzéki politológusok kapnak dühkitörést a sok elmebeteg krumplizó netes kommentelőtől, de te csak folytasd, én csak szimplán kiröhöglek. :)
Amint látod, már a krumplizás sem segít rajtatok:
14/28 anonim válasza:
#14 Miért nem M1-et linkelsz? Az a köztévé, az még hitelesebb lenne, egyenesen 51% akár.
15/28 anonim válasza:
A világon semmi bizonyítékkal nem tudtak előállni 20 év alatt. Ez mindent elmond.
16/28 anonim válasza:
#16 Láttad már azt a szamarat a tükörben? Szaladj ki a fürdőbe, nézd meg.
17/28 anonim válasza:
Ez csak kamu. Éveken át tartó gyógyszeres kezelésnél már látszódna javulás a mentális állapotán, de csak a paranoid tévképzeletei erősödnek. 😟
18/28 anonim válasza:
Az a baj, hogy a szteroidos kezelés hatása már látszik, sőt egyre jobban. Felpuffadt arc tokával, akkora pocak, mint egy hordó, kacsaszerű járás. A kezelés tette ilyenné.
19/28 anonim válasza:
Biztos forrásból tudom, hogy amikor 2002-ben vesztettek, ripityára törte az irodáját és olyan állapotban volt, hogy onnan vitték Grazba kezelésre. Azóta is volt már jópárszor, visszajáró vendég. Lehet elhinni, vagy nem hinni, de ha valaki ránéz, lehet látni rajta, hogy nem minden stimmel nála. A feleségét is többször megverte már.
20/28 anonim válasza:
#20. "Biztos forrásból tudom" + "A feleségét is többször megverte már."
Édes Istenem, ezek a liberrált bennfentesek a két kisfröccs közti delíriumukban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!