Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vennétek Magyar "pipás" chipset?

Vennétek Magyar "pipás" chipset?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem tudná akkor a Mi Hazánk Mozgalom csinált a nemzetgazdaság miatt Magyar chipset, ha ezeket a chipseket elkezdenék gyártani és a boltokban is elérhetővé válik akkor vennétek? ez elsősorban nemzetgazdaságilag fontos mert Magyar termék szóval én véleményem szerint elég gáz ha valaki csak azért nem venne/kóstolná meg mert a Mi Hazánk csinálta!

2022. márc. 22. 15:26
1 2
 11/18 Isti22 ***** válasza:
39%
Hogyne lenne álszent? Mindig magyarkodnak, de rögtön amerikai chipsszel nyitnak, miközben ott van nekünk kiemelt nemzeti értékként a molnárkalács, de ennyire már nem nagymagyarok, talán nem is hallottak róla. De még a sajtos tallér vagy a ropi is jobb lett volna, mint a chips.
2022. márc. 22. 20:09
 12/18 A kérdező kommentje:

Isti22

remélem tudod hogy államilag semmi támogatást nem kaptak? egyébként meg Magyarországon vannak már ilyen gyárak amit írtál! nem rivális cég akar lenn i! hanem Magyar terméket gyártani, és mást is gyártana de ahhoz pénz kell! állami támogatás nélkül meg elég nehéz! szóval a chipsgyár az amit megtudtak oldani! ez csak ízelítő! hogy hasonló gyárakat nyitnának ha ők lennének hatalmon!

2022. márc. 22. 20:20
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

Éppen a nyugati, rossz minőségű termékek konkurenciáját teremtik meg Ásotthalmon. A nemzeti-radikális értékrend nem jelenti azt, hogy minden külföldről származó dolog rossz...

Ha az emberek szeretik a csipszet, akkor egyék a magyart!

2022. márc. 22. 20:27
 14/18 Isti22 ***** válasza:
0%

Nem a minőséggel van bajom, hanem a chipsszel. Ha van hagyományos, magyar sós rágcsa, akkor miért nem abban gondolkodnak?

Én tipikus ballipsi vagyok, mégis igyekszem mindenből magyar terméket és hagyományosat beszerezni. Minőségi chips létezik, magyar chips is létezik, semmi értelme ezt a terméket bevezetni. Ellenben ha ráfeküdnének a molnárkalács gyártására, azt lehetne termelni exportra is, mert máshol nem nagyon van ilyen.

2022. márc. 22. 22:11
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
#14 Épp ez az, hogy nem egy hagyományos chipset fognak csinálni.
2022. márc. 22. 22:42
 16/18 anonim ***** válasza:
86%
És nem lehet az egy ok, hogy csak erre volt keret? Oké ott van a molnárkalács, de mi van ha akkor az egész üzem 3x annyiba került volna.
2022. márc. 23. 12:32
 17/18 anonim ***** válasza:
66%

Amúgy minőségibb lekvárnak mondjuk jobban örülnék.

De chipset amúgy se veszek nem eszek.

Szóval miattam ingyen is osztogathatnàk akkor is ott hagynàm!

2022. márc. 24. 11:46
 18/18 anonim ***** válasza:
64%

Egyszer biztos megkóstolnám, de a finom Lay's chipset és az olcsó Pennys sós chipset nem fogom elhagyni miatta.

Nem vagyok nagy chips evő egyébként, kb havi 1-2 zacskót fogyasztok, de, ha már eszek, az íz meg valamennyire az ár a legfontosabb, csak azért, mert magyar chips is lesz, nem fogom elhagyni a nyugati chipseket az életemből.

2022. márc. 24. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!