Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vennétek Magyar "pipás" chipset?

Vennétek Magyar "pipás" chipset?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem tudná akkor a Mi Hazánk Mozgalom csinált a nemzetgazdaság miatt Magyar chipset, ha ezeket a chipseket elkezdenék gyártani és a boltokban is elérhetővé válik akkor vennétek? ez elsősorban nemzetgazdaságilag fontos mert Magyar termék szóval én véleményem szerint elég gáz ha valaki csak azért nem venne/kóstolná meg mert a Mi Hazánk csinálta!

2022. márc. 22. 15:26
A kérdező szavazást indított:
igen megkóstolnám!
Nem, nem kóstolnám meg mert utálok minden Magyar terméket! szóval téged is kérdező!
35 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ mennyibe kerülne a többihez viszonyítva
2022. márc. 22. 15:34
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Igen, mivel politikától független vagyok, így egyértelműen adnék esélyt egy új terméknek, bármelyik irányzatot is képviseli a forgalmazója/gyártója.
2022. márc. 22. 15:34
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
#2 Egyetértek.
2022. márc. 22. 15:37
 4/18 A kérdező kommentje:

teljes mértékben egyetértek veled! remélem sokan így gondolják majd!

2022. márc. 22. 15:40
 5/18 anonim ***** válasza:
82%

Igen. Egyébként nem, mert csak a kecskesajtos ízlik. Pl. a lay's sajtos hulladék számomra és a többi se ok, bár a vasabi-t néhányszor vettem régen, de már 5 forintot nem adnék csípős dolgokért. Könnyeztem tőle.

Sós csipsz is kizárt. Ha Sültkrumplit akarok enni nem jó ötlet a csipsz. Tele van ízfokozókkal és egyéb nem embernek való kiegészítőkkel.

Szóval nagyon különlegesnek kell lennie, a lay's vasabi elég különleges, annak aki még nem evett és szereti a csipőset. A kecskesajtos csipsz Tesco márka, ízletes, különleges és régen még a tejfölös petrezsejmeset szerettem. Nagyjából ehhető volt.

2022. márc. 22. 15:58
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
#5 Ha jól tudom egy batáta(édesburgonya) chips üzemet akarnak létrehozni.Nem is kifejezetten olyan lenne, mint egy sima chips, hanem valami chipshez hasonló nasi.Tehát mindenképp egy újdonságnak számítana.
2022. márc. 22. 16:05
 7/18 Alex Fly ***** válasza:
73%
Tőlem akár az összes chipsgyártó éhenhalhat... Nem en vagyok a célközönség. Persze ha valaki megkínálna egy ilyennel, nem utasítanám vissza politikai okok miatt.
2022. márc. 22. 16:37
 8/18 Isti22 ***** válasza:
71%

Azért sokat elmond az MHM álszentségéről, hogy nyugati szemétben gondolkodnak és nem mondjuk molnárkalácsban :D

Egyébként meg most is vannak magyar chips-gyártók, szóval csak emiatt felesleges új márkát bedobni. De nem vagyok előítéletes, ha letesznek az asztalra egy kiemelkedő rágcsát, akkor megkóstolom szívesen. De van egy olyan sejtésem, hogy ez ugyanaz lesz, mint a feláras, Fradi-logóval ellátott szrok.

2022. márc. 22. 17:56
 9/18 anonim ***** válasza:
68%

#8 A chips gyár az csak az első amit önerőből megvalósítanak.Nyilván a későbbiekben nem ez lenne az élelmiszergyáraknál a fő szempont.

Egyébként mi a gond az ételekkel?Nincs ebben semmi álszentség.Jó, persze ananász konzervgyárat is csinálhatnának így hirtelen, csak az kicsit bajos lenne itt Magyarországon...

2022. márc. 22. 19:45
 10/18 A kérdező kommentje:

#8 Isti22

"Azért sokat elmond az MHM álszentségéről, hogy nyugati szemétben gondolkodnak"

csak hogy Toroczkai elmondta hogy nem olajban sült egészségre káros chips lesz! szóval nem "nyugati szemét" és nem álszent!

2022. márc. 22. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!