Vennétek Magyar "pipás" chipset?
teljes mértékben egyetértek veled! remélem sokan így gondolják majd!
Igen. Egyébként nem, mert csak a kecskesajtos ízlik. Pl. a lay's sajtos hulladék számomra és a többi se ok, bár a vasabi-t néhányszor vettem régen, de már 5 forintot nem adnék csípős dolgokért. Könnyeztem tőle.
Sós csipsz is kizárt. Ha Sültkrumplit akarok enni nem jó ötlet a csipsz. Tele van ízfokozókkal és egyéb nem embernek való kiegészítőkkel.
Szóval nagyon különlegesnek kell lennie, a lay's vasabi elég különleges, annak aki még nem evett és szereti a csipőset. A kecskesajtos csipsz Tesco márka, ízletes, különleges és régen még a tejfölös petrezsejmeset szerettem. Nagyjából ehhető volt.
Azért sokat elmond az MHM álszentségéről, hogy nyugati szemétben gondolkodnak és nem mondjuk molnárkalácsban :D
Egyébként meg most is vannak magyar chips-gyártók, szóval csak emiatt felesleges új márkát bedobni. De nem vagyok előítéletes, ha letesznek az asztalra egy kiemelkedő rágcsát, akkor megkóstolom szívesen. De van egy olyan sejtésem, hogy ez ugyanaz lesz, mint a feláras, Fradi-logóval ellátott szrok.
#8 A chips gyár az csak az első amit önerőből megvalósítanak.Nyilván a későbbiekben nem ez lenne az élelmiszergyáraknál a fő szempont.
Egyébként mi a gond az ételekkel?Nincs ebben semmi álszentség.Jó, persze ananász konzervgyárat is csinálhatnának így hirtelen, csak az kicsit bajos lenne itt Magyarországon...
#8 Isti22
"Azért sokat elmond az MHM álszentségéről, hogy nyugati szemétben gondolkodnak"
csak hogy Toroczkai elmondta hogy nem olajban sült egészségre káros chips lesz! szóval nem "nyugati szemét" és nem álszent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!