Az ellenzéki szavazók/pártiak miért nem akarnak békét? Azon az adott oldalon már most antiszemita kijelentések és húzások vannak. Ez kell?
#9: jaj istenem te hány éves vagy? Milyen tények meg videók? Amit a TV-ben, facebook-on látsz te mindent elhiszel? Elég nagy a gond akkor.
Itt egy videó, nagyon jól ábrázolja a helyzetet: [link]
Se 888, se M1, se origót, se vadhajtasokat nem olvasok.
Akkor szerinted itt mi a tökömről beszél ha nem arrol hogy fegyvereket kéne szállítani? [link]
Bónuszként még hazudja is hogy orbán jelenleg fegyvereket kuldd (ami nettó hazugság de nyilván én vagyok az agymosott nem ti)
Vagy szerinted itt a jobbikos miről beszél épp, gusztustalan módon a magyar katonakrol " ez a dolguk" mi hogy golyófogók legyenek egy eleve vesztes háborúban? [link]
Vagy Iványi ha jól emlékszem a felvonulasotokon olyasmit mondott hogy lengyelek szállítanak fegyvert mi meg nem és ez mekkora szégyen? És utána fapofaval képesek vagytok tagadni hogy a kedvenceitek igenis küldenének fegyvert.
Abban van igazság, hogy a Fidesz mint ellenzéki párt elemezgeti MZP kijelentéseit. Szerintem ezzel nincs gond.
Olyan nagy hatalmas elferdítések nincsenek, és én is csak azt hiszem el amit látok/hallok. Ha a Fidesz azt mondaná BITONYÍTÉK nélkül, hogy MZP vagy Fleto Kalasnyikovval egy plázában szitávvá lőtt mindenkit, nyílván nem fogom elhinni.. Sőt.. Idegesíteni is ilyen hüyeség.
De amiket látok, hallok azok bizonyított tények, és nem elferdítések.
És furcsa mód olyankor csak makogva magyarázkodás van, vagy nem nyilatkozom.
#12: nem olvasol ilyeneket, de belinkeled a hirado.hu-t meg a videa.hu-t. :DDD marhára képben vagy. Fidesz kézben van az ugyanúgy, felvilágosítalak. :D
#13: MZP rohadtul nem tökéletes. Elismerem. Rosszul kommunikál sajnos néha, ami félreérthető. De ez tanulható, javítható.
Viszont azok a "tények" amiket a Fideszes médiában látsz nem létezik. Kicsit legyél körültekintőbb. Nem minden fekete vagy fehér.
Fidesz kézben van a híradó.hu? Hu nem mondod. Beírtam a gugliba hogy jobbik fegyver ukrajna mert emlékeztem hogy valamelyik mondott egy ilyen okosat, bemásoltam ide az első linket, bocs hogy nem egy fuggetlenobjektiv sajtó volt az elsők között (bár kétlem hogy lehoztak egyáltalán)
Videa is fideszes? És maga a videó is deepfake? Ha nem 444, telex, hvg a cikk akkor már levan szarva hogy amúgy a szaján mondja ki hogy jol tenne orbán ha fegyvert szállítana Ukrajnának?
A túlzáskat és szürreális dolgokat én sem hiszem el. Írtam is ugye egy merész példát az előbb.
Remélem ti sem hinnétek el ha a jelenlegi ellenzéki összefogás azt találná ki, hogy Viktor bőrpofa maszkot és láncfűrészt ragadott a parlamentben és minden ellenzéknek ellátta a baját, utána meg átrepült Ukrajnába és folytatta ott a mészárlást!
Ebben szerintem egyetértünk, hogy nem kell minden hülyeséget elhinni egyik oldalról sem.
Ja.. És Viktor sem tökéletes! Egyáltalán nem az.. Vannak hibái természetesen.
Csak tudod/tudjátok engem az zavar még pluszban, hogy azt gondoljátok,mi isszuk Viki vezér szavát, és ha azt mondaná, hogy a hó koromfekete színű, akkor mi azt mondjuk, hogy Igen tényleg az!!
Neeeem.. Nagyon nem erről van szó.
Csak én speciel nem akarok csatlakozni egy gyűlölködő összefogáshoz ami tele van álszent emberrel.
A romákat érintő terroizálást sem sikerült a Fleto kormányának megfékezni. Mit tettek? Ők voltak kormányon és hol volt a rend?
Milyen dolog az,hogy antiszemita emberekkel szövetkezik a DK meg úgy az a katyvasz koalíció vagy mi a fene.. Hol maradnak az értékek?
Jaaa.. Sehol ugye? Csak a hatalom a lényeg, hogy most mi akarunk győzni, utána meg az országra a gyűlölet szabaduljon.
"kontextus nélkül kiragad 1-2 mondatot amire felhúznak egy hazugságot."
Ezt 2006-ban nagyon megtanulták az Öszödi beszéddel!
"Abban van igazság, hogy a Fidesz mint ellenzéki párt "
Sajnos még nem ellenzéki, de 04.03. erősen közeledik!
"Ők voltak kormányon és hol volt a rend?"
12 év fidesz kormányzás után azért elég gáz "az elmúlt nyolc év"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!