Baranyi Krisztina miért nem kér most sem bocsánatot zsidógyalázó kijelentéseiért?
B.K: ezt mondta: "én vontam kérdőre vitapartnereimet esetleges antiszemitizmusuk miatt"
Nem ismerek aljasabb, embertelenebb mondatra. Így "vitázik", hogy rágalmaz. "esetleges" Őrület! Nem kell bocsánatot kérnie - meg kell jegyezni, hogy ilyen aljas alak.
Attól hogy én a véleményemmel megbántok valakit, azért miért kéne bocsánatot kérnem? Hamisítsam meg a véleményemet csak azért mert valakinek nem tetszik? Neharagudjatok de pont az a szabad vélemény nyilvánítás lényege hogy azt is tiszteletben tartom ami nekem nem tetszik. Jogom van nem egyet érteni vele, de ahhoz nincs jogom bocsánatot követeljek. Mit ér az a bocsánat amit követelni kell és nem pedig magától jön? Semmit.
Szólásszabadság az, hogy azt mondok amit csak akarok, amíg másnak a bántalmazására nem uszítok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!