Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesekben miért van...

A fideszesekben miért van ennyi gyűlölet és harag?

Figyelt kérdés
2022. márc. 21. 19:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%
Én pont fordítva látom, akár ezen az oldalon is.
2022. márc. 21. 19:58
 2/15 anonim ***** válasza:
30%
Én is,csak nézd meg mit műveltek a 19-es karácsonyfával és a szegény gyerekeknek szánt szánkókkal.
2022. márc. 21. 20:01
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Mert "nemzethy keresztények". A birkameneten is sorban azzal fenyegették az újságírókat hogy csak nehogy bajuk essen....
2022. márc. 21. 20:01
 4/15 anonim ***** válasza:
38%
Mert ez hajtja őket, ez az üzemanyaguk. A szeretet nyelvén nem tudnak megszólalni.
2022. márc. 21. 20:02
 5/15 anonim ***** válasza:
31%
Az összefogás-pártiakban több a gyűlölet és harag.
2022. márc. 21. 20:03
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
4: Jah, a Békemeneten is hallottam, hogy b*zizik valaki, meg libsizik, egy néni meg a múltkor ugye meg MZP-nek mondta, hogy ki tudná nyírni. Meg amikor a nénike fel akarta pofozni Márki-Zayt.
2022. márc. 21. 20:04
 7/15 anonim ***** válasza:
8%

"MZP-nek mondta, hogy ki tudná nyírni. Meg amikor a nénike fel akarta pofozni Márki-Zayt.""

Remélem sikerül!!!!

2022. márc. 21. 20:08
 8/15 progizo ***** válasza:
66%

Anyum baloldali, én a Mi Hazánk Mozgalomra fogok szavazni, de emiatt sem egymás, sem más ember felé nem haragszunk, ha más pártállású.

Ám vannak olyan buzgó fideszes ismerőseink, akik nem is köszönnek nekünk, mióta megtudták, hogy nem fidesz-hívők vagyunk.

És akkor még nem is szóltunk a sok, politika miatt megromlott kapcsolatról szerte az országban, a gyűlölködésről, mások lejáratásáról, a "másik lop-csal-hazudik, de én nem, vagy legalábbis kevesebbet" mentalitásról...

Ezeket túlnyomórészt mind a Fidesz-KDNP-nek köszönhetjük, ők járnak élen a gyűlöletkeltésben.

2022. márc. 21. 20:09
 9/15 anonim ***** válasza:
12%
8: "másik lop-csal-hazudik" hát ez tipikus ellenzéki duma, ne haragudj.
2022. márc. 21. 20:12
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

Barátaim!

(Na félre a viccel)

Évek óta keresek ellenzéki oldali izzadságszagú,erőltetett,felszopó műsort.

Minta:

Sajtóklub vagy Pesti Riporter vagy Politikai hobbista (izé). Nem iagazán találok.

Segítenétek?

FONTOS, hogy a hangvétel,előadásmód egyezzen az említett "műsorokéval. :)

2022. márc. 21. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!