Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek,nem unjátok még a...

Fideszesek,nem unjátok még a gyűlölet keltést?Tényleg mire jo ez?

Figyelt kérdés
mást se hallok csak Gyurcsány,Soros,Brusszel,Migránsok,Baloldal,melegek,Lmbtq ez miotaakeresztény gondolkodás,hogy gyűlölködtök??

2022. jan. 26. 07:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Ha valami gyulolheto, azt nagy valoszinuseggel valaki(k) gyulolni is fogjak. Miert kellene mindent szeretni? Gyuloletes dolgok nem szerethetoek.
2022. jan. 26. 07:19
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

"gyűlölök és szeretek. kérded tán mért teszem én ezt"

-catullus-

2022. jan. 26. 07:21
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Ugye balos,tükör van a házban?????
2022. jan. 26. 07:24
 4/14 anonim ***** válasza:
55%

"mást se hallok csak Gyurcsány,Soros,Brusszel,Migránsok,Baloldal,melegek,Lmbtq ez miotaakeresztény gondolkodás,hogy gyűlölködtök??"

Kérdező

Ha ezeket te hallod azt nyilván nem fideszesektől hallod, hanem ott amit te magad médiát választasz - az ellenzéki propagandában.

Akkor viszont miért mondod, hogy a fideszesek gyűlölködnek?

Én nem hallok ilyeneket állandóan. Talán nem kellene azt az ellenzéki propagandát hallgatnod állandóan ami tényleg gyűlölködik.

Ha minden este az rtl klub híradójában nézed a baleseteket meg bűnügyeket, akkor sem más a felelős azért hogy te állandóan ilyeneket látsz, hanem az a csatorna amit nézel.

Amúgy mitől gyűlöletkeltés neked ha valaki beszél az illegális migrációról, melegekről, lmbtq-ról?

2022. jan. 26. 07:27
 5/14 A kérdező kommentje:
tegnapig fideszes voltam de valami megváltozott,utáltam a melegeket utáltam sorost utáltam a migránsokat,megprobálom elfogadni de még fugettlen szavazzo vagyok ugy hogy nem nincs balos tukör a házba
2022. jan. 26. 07:27
 6/14 A kérdező kommentje:
4es lehet hogy tulreagáltam iagzábol skizofrén vagyok egyik nap a fideszre akarok szavazni a másik nap az ellenzékre nem tudom eldönteni...
2022. jan. 26. 07:33
 7/14 A kérdező kommentje:
igér fűt fát eza márky-zay és sajnos nem tudom eldönteni h igazat mond e
2022. jan. 26. 07:36
 8/14 anonim ***** válasza:
57%

5!

Kajli duma.

Miért kell utálni a melegeket, migransokat?

Troll vagy, semmi több.

2022. jan. 26. 07:51
 9/14 anonim ***** válasza:
34%

#6, abban lehet valami.

Én nem "gyűlölöm" se Sorost, se Gyurcsányt, csak tudom hogy mire törekszenek.

Az meg nekem nagyon nem tetszik.

2022. jan. 26. 07:51
 10/14 anonim ***** válasza:
41%
Nem vagyok Fideszes de erre tudom a választ. Erre a magyarok nagy részének igenis szüksége van. Mert mivel a munka mellett semmire sincs idejük se pénzük, így nincs tartalmas életük sem. Valamivel ki kell tölteni ezt az űrt. Erre jók a propagandák.
2022. jan. 26. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!