Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » M1 orosz propaganda ? Miért...

Sulek Péter kérdése:

M1 orosz propaganda ? Miért állítják ezt sokan ?

Figyelt kérdés
Én láttam az M1-et Ukrán menekültek humanitárius csoport segítése,oroszok előre törnek,de szerintem nem pozitív hírként tüntették fel,csak tájékoztattak. Aki úgy,látja,hogy az M1 elfogult az oroszokkal,az miért gondolja így ? csak ezt az egy adást láttam,a többi másabb volt ?

2022. márc. 21. 06:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%
1-es vagyon nem szoktam m1-et nézni. De erről a háborúról többségében onnan értesültem. Meg is jegyeztem magamnak hogy egy kicsit bemutathatnák az orosz álláspontot. Akkor jobban képbe lennénk. Erre kijön a ballib média hogy az m1 orosz propagandát folytat.. Gondoltam magamban ez ki foglya lehinni. De naív voltam mert sokan egy darab közmédia tudósítást sem nézek meg csak az agymosó 444 és telex átiratát. Akik itt föcsögnek szerintem egyetlen közmédiás híradót sem láttak. Az m1 végig háborúról beszélt az oroszokkal szemben akik ugye csak különleges hadműveletről, bemutatták a lebánozott lakóépület kórházakat is.
2022. márc. 21. 08:00
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

"Októberben sem a halált ünnepeljük. Azt ünnepeljük, hogy voltak olyan bátor emberek, akik fontosabbnak tartották a hazát, mint a saját életüket"

Ez történik Ukrajnában is. Nem a halált akarják, hanem ellenállnak az agresszornak még akkor is, ha kicsi az esély, mert a szabad haza fontosabb, mint az életük.

Pontosan ugyanazt teszik, amiért mi is ünnepeljük magunkat 56-ért.

2022. márc. 21. 08:01
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

Elfelejtetted tovább olvasni, amit írtam. Mindenképpen tiszteletet követel, ha valaki önként feláldozza magát a hazáért. Maga a szándék nemes. Ha viszont a következményeket nézem, teljesen értelmetlenül haltak meg azok a fiatalok 56-ban. Bár ne halt volna meg egyikük sem. Ha most megnézed az orosz-ukrán erőviszonyokat, egyértelmű, hogy kinek van fölénye. Egyértelmű, hogy értelmetlenül halnak meg az emberek. Én nem látok ebben semmi jót, semmi ünnepelni valót. Összességében nekem az a véleményem, hogy a szándek nemes, és tiszteletet érdemel, a következmény viszont tragikus, és jobb elkerülni.

2022. márc. 21. 08:28
 14/19 anonim ***** válasza:
37%
De nem értem továbbra sem. Nyilván a háború nem jó, meg senki nem szeretné a 18 éves gyerekét elveszíteni. De egy esetleges Magyarorszá vs. bárki konflitkusban azért első körben egy többmilliós NATO hadsereg lenne a frontvonalba tolva, nem orosz módi szerint a sorkatonák. Ők meg vállalták, erre szerződtek, tisztában vannak ők is és a rokonaik/barátaik is, hogy bármelyik nap lehet az utolsó. Nem azt mondom, hogy az ő esetleges haláluk nem kár, de azért más tészta a hivatásos vs. golyófogónak előretolt 18 éves programozó esete.
2022. márc. 21. 08:32
 15/19 anonim ***** válasza:
64%

Csakhogy Ukrajnában szó sincs több milliós NATO-hadseregről. Nyilván van egy x létszámú önkéntes hadserege, de ez semmire nem elég. Minden 18-60 év közötti férfit besoroztak katonának, és temérdek ember hal meg ártatlanul, ráadásul teljesen értelmetlenül. Ezért is mondtam azt, hogy a legbölcsebb döntés az lett volna, ha már az első pár napban azt mondja Zelenszkij, hogy ne háborúzzunk, hanem készek vagyunk meghallgatni Oroszországot, és készek vagyunk a kompromisszumra. Nincs az a kompromisszum, ami rosszabb lenne ártatlan emberek halálánál.

2022. márc. 21. 08:40
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
15: az oroszoknál nincs kompromisszum. Az van, amit akarnak, vagy háború. Ez történik, erőszakot alkalmaznak, ha valaki nem áll be vazallusuknak.
2022. márc. 21. 09:18
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
Az M1 undorító propagandaadó, a legmocskosabb hazánkban.
2022. márc. 21. 09:35
 18/19 nemjuteszembesemmi49 ***** válasza:
75%
Amit mondanak az nem orosz propaganda, amit csinálnak az az orosz propaganda. Ahogyan viselkednek, az támogató-biztató hatású ahhoz, ahhoz, hogy kiröhögjük az ukránokat, és irracionálisan elfogadóak legyünk az oroszokkal. Nincs racionális magyarázat arra, hogy miért támadja meg Ukrajnát Oroszország. Oroszország tagja az ENSZ belső, állandó tagjainak, akik vétójoggal rendelkeznek, tehát amikor Ukrajna létrejött, élhettek volna vétójoggal, de nem éltek, tehát Oroszország is elismerte, mint ország. Pontosabban van racionális magyarázat, a Krím, és az oroszok egyik nem befagyó kikötője. Arra viszont nem lenne magyarázat, ha elfoglalnák Ukrajnát.
2022. máj. 5. 12:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem lettek kiröhögve az ukránok, és semmiféle elfogadás nincs a háborúval kapcsolatban.

2022. máj. 5. 13:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!